15% na krevete uz kod LAKUNOC15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

15% na krevete uz kod LAKUNOC15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Kako se pripremiti za posjete u vrijeme Božića

S jesenskim vremenom povećava se broj kućnih posjeta prijatelja i obitelji, koji najčešće kulminiraju tijekom Božića. No, kako pripremiti i prilagoditi svoj stan da se svi ti sastanci odvijaju što lakše i što je najvažnije?

Nećemo vas savjetovati kako se diplomatski odnositi prema svojoj nemilosrdnoj punici. S druge strane, mi imamo puno savjeta za vas kako bi se vaši gosti osjećali kao kod kuće , bilo da borave jedno večer ili čak nekoliko noći.

1. Gdje posjesti sve goste?

Brinete se što vam je kauč premali za sve uzvanike, ali definitivno ne planirate kupiti veći?

Dilemu kako udobno smjestiti sve goste u dnevni boravak riješite uz pomoć laganih i prijenosnih taburea i pufova . Kada nemate punu kuću, možete ih koristiti za sjedenje u hodniku dok obuvate cipele ili kao praktičan prostor za pohranu.

2. Spavanje

Biste li rado pozvali svoje najmilije da provedu noć s vama tijekom blagdana, a nemate gostinjsku sobu? Napravite udoban bračni krevet u svojoj dnevnoj sobi. Koristite elegantne podesive jastuke Karup Designa ili njihove krevete za goste i stvorite udoban kutak za svoje goste.

Savjet: Podesivi jastuci također se mogu koristiti kao dodatna sjedala za vaše goste.

3. Mali znaci pažnje za vaše goste

Ugošćujete li nekoga više od jedne noći? Neka se osjećaju kao kod kuće. Pripremite udoban paket dobrodošlice s mirisnim sapunom, ogrtačem, ručnikom, papučama i četkicom za zube. Također će imati velik učinak ako gostinsku sobu učinite udobnom s mirisnom svijećom, slatkim božićnim lampicama ili mekanim prekrivačem .

Koristite udobnu posteljinu i pripremite barem dva različita jastuka kako bi gost mogao izabrati onaj koji mu je najudobniji. Zapamtite da slojeviti tekstili pomažu u povećanju udobnosti, osobito u hladnim danima. Također je sjajno isprazniti ladicu ili dio ormara kako bi vaš gost mogao pohraniti odjeću i druge predmete iz kovčega.

5. Praktične klupe

Što kad vam ponestane stolica? Ako ne želite kupiti dodatne komade samo za posebne prilike, odaberite drugo rješenje.

Opet se možete osloniti na elegantne pufove i taburee koje ćete koristiti i na druge načine ili razmislite o dizajnerskoj klupi. Zauzet će manje mjesta, te ako imate djecu, moći ćete ih posjesti na klupu jedno do drugog.