15% na krevete uz kod LAKUNOC15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

15% na krevete uz kod LAKUNOC15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Osjetite čaroliju Grčke kod kuće!

_

Otoci zadivljujuće ljepote, kristalno čisto more intenzivne plave boje i ukusna hrana za prste polizati: Grčka je raj i idealna za godišnji odmor mnogim turistima. A nije ni čudo!

Bilo da sanjate o lokalnim tavernama s Krete, šetnjama uz zalazak sunca na Mikonosu i Santoriniju ili čistom plavom moru na Zakintosu ili Skopelosu, ponesite kap grčke čarolije u vaš dom! Ne morate putovati stotine kilometara da biste osjetili taj raj - donosimo vam sve što vam treba.

Kao u taverni na Kreti

Intenzivno plavi drveni stolovi i stolice, četvrtasti stolnjaci i cvjetno ili tamnoplavo posuđe čine da se odmah osjećate kao u tavernama najljepših grčkih otoka. Porcija lignji u zalazak sunca na Mykonosu, pečena riba u taverni na ulicama Krete ili cappuccino freddo ujutro na Santoriniju.
Ako želite nešto jednostavnije, možete se odlučiti za bijeli stolnjak i plave salvete, uz nježno keramičko posuđe.

Obitelj igra važnu ulogu u grčkoj kulturi. Grci vole ne samo dobru hranu, već i jesti s cijelom svojom obitelji - od roditelja do baka i djedova, ujaka, tetki, bratića i ostalih rođaka.

Puno drvo je uobičajen materijal u grčkim domovima, stoga odaberite stol koji se može proširiti kako bi svi vaši najmiliji stali uz njega. Možda nećete razbiti tanjure kao u grčkoj tradiciji, ali ćete se sigurno zabaviti.

Terasa kao na Santoriniju

Jeste li znali da Grci uživaju u više od 250 sunčanih dana godišnje? Zbog toga im je krema za sunčanje nezaobilazna, pogotovo jer vole maksimalno uživati ​​u ljetu.

Postavite vrtnu garnituru u svoj vrt ili na terasu, pripremite suncobran i osjećate se kao na terasi na Santoriniju!

Da biste osjetili ugođaj uz more, upotpunite vanjski prostor za sjedenje ukrasima u morskim nijansama.

Život kao na otoku Kreti

Bijeli izloženi zidovi od opeke ili kamena dio su tradicionalnog uređenja grčkih kuća, zajedno s kamenim ili mramornim podovima.
Ako si ne možete priuštiti takav zid, odlučite se za zidne i podne naljepnice koje će vam pomoći unijeti autentičnu grčku atmosferu u vašu sobu.