15% popusta na sve uz kod BDAY15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

15% popusta na sve uz kod BDAY15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

Savršena proljetna posteljina? Birajte svijetle i lagane materijale

Kateřina Chourová
Kateřina Chourová
Bonami Blogger

Nema sumnje da je kvalitetan san temelj mentalnog i fizičkog blagostanja. Pogotovo u proljeće, nakon što nam zima iscrpi dobru količinu energije. Za ugodno spavanje, u proljeće "presvucite" svoj krevet. Svježe boje, cvjetni motivi i nježne teksture igrati će glavnu ulogu.

Buđenje! Inspirirajte se našim proljetnim savjetima za odabir posteljine.

1

Birajte pamučnu posteljinu

Proljeće traži lakoću i raznolikost. Stoga, pospremite debele perjane poplune i teške tamne tkanine i zamijenite ih mekšima, svježijima i prozračnijima. Nećete pogriješiti s pamučnom posteljinom, koja je mekana, prozračna, dobro upija i pristaje svakom godišnjem dobu. Perkal se također dobro prilagođava tjelesnoj temperaturi. Štoviše – podnosi često pranje i lako se glača.

2

Posegnite za svijetlim nijansama

Nakon zime, posvijetlite interijer svijetlom ili pastelnom posteljinom. Nije važno preferirate li puderasto ružičastu, kadulja zelenu ili nebesko plavu. Što svjetlije to bolje. Zahvaljujući ovim nijansama, možete optički povećati i posvijetliti prostoriju. A to svima odgovara nakon duge i tmurne zime.

3

Nemojte se bojati cvjetnih motiva

Romantične duše će cijeniti posteljine s cvjetnim uzorkom . Mali uzorci izgledaju elegantnije i nježnije. Također, mogu poslužiti kao vodič za određivanje sheme boja u sobi. Birajte ostale dodatke u nijansi sličnoj onoj na posteljini, drugačije strukture, ali samo jedne boje.

4

Uljepšajte spavaću sobu bogatim bojama

Duboka žuta i zelena tipične su boje proljeća i pomoći će razbuditi vas. Slobodno kombinirajte obje boje odjednom. Pogotovo žuta posteljina, koja će će oživjeti prostor u kojem prevladavaju nijanse sive ili bijele.

Tražite više savjeta za svoju spavaću sobu?