15% na krevete uz kod LAKUNOC15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

15% na krevete uz kod LAKUNOC15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Savršena proljetna posteljina? Birajte svijetle i lagane materijale

Kateřina Chourová
Kateřina Chourová
Bonami Blogger

Nema sumnje da je kvalitetan san temelj mentalnog i fizičkog blagostanja. Pogotovo u proljeće, nakon što nam zima iscrpi dobru količinu energije. Za ugodno spavanje, u proljeće "presvucite" svoj krevet. Svježe boje, cvjetni motivi i nježne teksture igrati će glavnu ulogu.

Buđenje! Inspirirajte se našim proljetnim savjetima za odabir posteljine.

Birajte pamučnu posteljinu

Proljeće traži lakoću i raznolikost. Stoga, pospremite debele perjane poplune i teške tamne tkanine i zamijenite ih mekšima, svježijima i prozračnijima. Nećete pogriješiti s pamučnom posteljinom, koja je mekana, prozračna, dobro upija i pristaje svakom godišnjem dobu. Perkal se također dobro prilagođava tjelesnoj temperaturi. Štoviše – podnosi često pranje i lako se glača.

Proizvodi

Posegnite za svijetlim nijansama

Nakon zime, posvijetlite interijer svijetlom ili pastelnom posteljinom. Nije važno preferirate li puderasto ružičastu, kadulja zelenu ili nebesko plavu. Što svjetlije to bolje. Zahvaljujući ovim nijansama, možete optički povećati i posvijetliti prostoriju. A to svima odgovara nakon duge i tmurne zime.

Proizvodi

Nemojte se bojati cvjetnih motiva

Romantične duše će cijeniti posteljine s cvjetnim uzorkom . Mali uzorci izgledaju elegantnije i nježnije. Također, mogu poslužiti kao vodič za određivanje sheme boja u sobi. Birajte ostale dodatke u nijansi sličnoj onoj na posteljini, drugačije strukture, ali samo jedne boje.

Proizvodi

Uljepšajte spavaću sobu bogatim bojama

Duboka žuta i zelena tipične su boje proljeća i pomoći će razbuditi vas. Slobodno kombinirajte obje boje odjednom. Pogotovo žuta posteljina, koja će će oživjeti prostor u kojem prevladavaju nijanse sive ili bijele.

Proizvodi

Uključite pruge i kockice

U spavaćoj sobi u rustikalnom stilu koristite posteljinu s uzorcima pruga i kockica. Iskoristite ih i za igranje s distorzijom. Okomite tanke pruge na površini daju vitkiji dojam, dok deblje i horizontalne pruge optički skraćuju površinu.

Proizvodi

Odvažno kombinirajte

Ako se pouzdate u svoju intuiciju, kombinirajte! Cvijeće, pruge i kocke - sve zajedno. Za to su idealne jastučnice. Ne bojte se odabrati interesantne komade u jakim bojama, ukratko – prema hrabrosti. No, da bi se postigao skladan dojam, takav raznolik set jastuka trebao bi imati barem jednu zajedničku nijansu koja će odgovarati posteljini.

Proizvodi

Više inspiracija