Menu
30 Kn za vasRegistracijaPrijava30 Kn za vasKošarica

Sve potrebno za pranje rublja i glačanje

Iako pranje i glačanje nisu među najpopularnijim aktivnostima, uz prave dodatke, možete uživati i u ovim poslovima. Dakle, što ne smije nedostajati ni u jednoj kućnoj praonici?

Svakako moramo započeti od prostrane košare za rublje , stabilne sušilice rublja i daske za glačanje . A postupno možete dodati sve ostale vrste gadgeta i korisnih alata kako biste ove poslove učinili još lakšima.

1. Košara za prljavo rublje

Prljavo rublje također treba svoje mjesto. Stoga, dobro je imati barem jednu košaru za rublje. Ipak, dvije su praktičnije – jedna za svijetlo, druga za tamno rublje. Ne samo da ćete imati pregled koje rublje je potrebno oprati, već ćete i izbjeći sortiranje rublja neposredno prije pranja.

2. Sušilo za odjeću

Ako nemate električnu sušilicu, ne možete bez sušila. Za male stanove prikladne su sklopive, viseće ili zidne sušilice koje možete sklopiti nakon korištenja i neće nepotrebno zauzimati prostor u prostoriji.

3. Daska za glačanje

Dok je nekima glačanje najdosadniji kućanski posao, drugima je smirujuća aktivnost u kojoj uživaju. U svakom slučaju, stabilna daska za glačanje uvelike će vam olakšati posao, po mogućnosti ona s utičnicom i držačem kabela .

Ne zaboravite na navlaku za glačanje. Odabirom dobre navlake, uz koju je glačanje potrebno samo s jedne strane, uštedit ćete vrijeme, a nekada i živce!

4. Gadgeti za pranje

Osnovno već imate, ali uz razne praktične dodatke možete si dodatno olakšati posao. Od zaštitnih vreća za pranje, kuglica za omekšavanje preko ploča od cedrovine za ormare. Želite li si olakšati slaganje odjeće? Posegnite za daskom za slaganje odjeće! Uz dodatke za uklanjanje mucica, vaša odjeća će ponovno izgledati kao nova.

Niste pronašli ono što vam treba? Otkrijte pregršt drugih pomagala za pranje i glačanje rublja.