30 Kn za vasRegistracijaPrijava30 Kn za vasKošarica

Tekstil i dodaci u romantičnom stilu

Jeste li jedan od nepopravljivih romantičara i htjeli biste djelić toga prenijeti u svoj dom? Ne brinite, lako je. Tajna je u detaljima i harmoničnom ugađanju boja, uzoraka i materijala, koji stvaraju nježnu atmosferu i unose udobnost u spavaću sobu. Inspirirajte se našim savjetima i uljepšajte svoju spavaću sobu.

U slučaju tekstila, više je bolje

Jastuci raznih veličina i oblika dočaravaju pravu romantičnu atmosferu. Kada je riječ o materijalima posegnite za baršunastim, satenskim ili čupavim krznenim prekrivačima.

Svakako vam je potreban prekrivač za krevet ili mekana deka koja će štititi poplun i posteljinu od prašine. Pod do kreveta "popločite" tepihom ili krznom, koji će maziti hladna stopala i unijeti raskošnu i toplu atmosferu u sobu.

Niste sigurni kako kombinirati različite tkanine, printove, boje i materijale?

Pastelne nijanse i cvjetni uzorci

Cvjetna posteljina je u trendu već jedno vrijeme. Ona naglašava osjećaj svježine i čistoće u spavaćoj sobi, što će vam pomoći da još bolje spavate. Zanimljivi su motivi ruža, tulipana ili božura, a ove godine često ćete na posteljini pronaći i eukaliptus i livadsko cvijeće.

Pametno odabrane boje imaju vrlo važnu ulogu u opremanju spavaće sobe. Ako volite ružičastu boju, hrabro je unesite u svoju spavaću sobu. Ali kako rezultat ne bi bio previše "sladak", razmislite o kontrastnoj boji koja će uravnotežiti cjelokupni dojam. Plava ili zelena dobro će se slagati s ružičastom.