Bilo da tijekom adventskog razdoblja pečete slastice na veliko ili samo jednu vrstu, jednostavno ne možete bez kalupa za kekse ili kalupa za pečenje kolača.
Zato smo sastavili pet savjeta za kuhinjske gadgete koje ne smijete propustiti. A većinu ćete ih moći koristiti tijekom cijele godine.
Malo ljudi može zamisliti Božić bez tradicionalnih kolačića. Stoga bi u vašem priboru u kuhinji trebalo biti barem nekoliko kalupa za kekse.
S Dr. Oetker set kalupa za kekse od nehrđajućeg čelika možete kreirati slatke oblike koji neće proći nezapaženo na vašem pladnju za kekse.
Možete ispeći sjajne slastice koje će zablistati u kalupima, ne samo tijekom božićne sezone.
Slatke i slane kolače možete pripremiti s Dr. Oetker kalupom za tortekoji je izrađen od nehrđajućeg čelika. Može izdržati temperature do 230°C i ima neljepljivu površinu.
U blagdanske slastice spada i apsolutni klasik - kuglof. S kalupom za pečenje brenda Bonami Selection neće se istaknuti samo okusom, već i svojim maštovitim i dekorativnim oblikom.
Zahvaljujući laganom i izdržljivom aluminijskom kalupu, nadjev se ravnomjerno peče, tako da možete biti sigurniji da vam kuglof neće zagorjeti. Neprianjajući sloj osigurava da kuglof možete lako i bez problema izvaditi iz kalupa.
Pečenje je užitak, a britanski brend Sabichi to dobro zna. Zbog toga veliki naglasak stavljaju na domišljatost i kvalitetne materijale u svom kuhinjskom posuđu, a to vrijedi i kada je u pitanju njihov čelični pleh za pečenje.
Ako želite da se vaši kolačići ili biskviti istaknu, ali ukrašavanje nije vaša stvar, možete se osloniti na drveni valjak s utisnutim reljefom.
Stvorite fantastične oblike s kojima se klasična glazura ne može usporediti. Potrebno je uložiti minimalni napor, a ostavlja odličan dojam. A to je ono što svakako dobro dođe prije Božića.