15% na krevete uz kod LAKUNOC15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

15% na krevete uz kod LAKUNOC15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Trendovi u uređenju interijera za 2022. godinu

Pitate se kakvi će biti trendovi u uređenju interijera iduće godine? U nastavku ćemo vam pokazati kako opremiti svoj interijer prema najnovijim trendovima te koji će namještaj, boje, materijali, tekstil i ukrasi biti traženi.

1. trend:

Održivost

Prirodni materijali i dalje su u trendu. Pokušajte plastiku što više zamjenjivati recikliranim materijalima, bambusom ili prirodnim tkaninama. Drveni namještaj, vuneni tepih, rasvjeta od pluta ili bambusa, posteljina od platna ili košara od morske trave - sve će to unijeti originalnost u vaš interijer, a uz to ćete biti blagi prema prirodi.

2. trend:

Zemljane boje

Od svih boja, zemljani tonovi inspirirani prirodom najbolji su za uređenje naših interijera. Smeđa, bež, siva, tamno zelena, plava, narančasta, tamno crvena – sve boje koje vidite kada krenete u šetnju šumom. U ovakvom domu osjećat ćete se ugodno, opušteno i sigurno, a ujedno ćete postići bezvremenski stil.

3. trend:

Vaš dom - vaše utočište

Kod kuće provodimo puno više vremena nego prije, pa je važno kako se u njoj osjećamo. Baš kao i u modi, udobnost postaje sve važnija kada je u pitanju namještaj i dodaci. Meke dekice, mekani prekrivači, tepisi i jastuci daju nam osjećaj sigurnosti. Biramo kvalitetan i prije svega udoban namještaj, u koji se možemo lijepo ušuškati.

4. trend:

Zračni prostor

Sljedeći trend je zračni prostor. Gornje ormariće u kuhinji uklanjamo i zamjenjujemo policama na kojima su lijepo izloženi kuhinjski dodaci. Opraštamo se od nepotrebno kompliciranih ormara za knjige i zamjenjujemo ih minimalistički dizajniranim policama.

5. trend:

Ne pretjerujte s "urbanom džunglom"

2021. godine uživali smo u "urbanoj džungli", koju karakterizira obilje sobnog bilja u prostoru. No, sljedeće godine nemojte pretjerivati ​​s količinom biljaka. Još uvijek je u trendu imati dom ukrašen cvijećem, ali nije potrebno zatrpavati interijer njime.

Pogledajte ostale trendove za 2022.