15% na krevete uz kod LAKUNOC15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

15% na krevete uz kod LAKUNOC15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Trendovi u uzorcima koji će obilježiti 2022

Trendovi se ne mijenjaju samo u modi, namještaju, dodacima i bojama, već i u uzorcima. Pogledajte uzorke koji će krasiti tepihe, posteljinu, jastuke i ostali kućni tekstil u 2022. godini.

Uzorci na tepisima

1. trend:

Etno i orijentalni uzorci

Orijentalni tepisi, koji se često nazivaju perzijskim tepisima, ostavština su tisućljetne tradicije koja predstavlja i jedno od najljepših nasljeđa Orijenta. Njihovi uzorci unose bezvremenost i eleganciju u interijere.

Etno tepisi obiluju raznim egzotičnim motivima. Paleta boja interijera uređenih u afričkom etno stilu prepuna je bogatih zemljanih nijansi poput narančaste, crvene, žute, smeđe i bež boje.

2. trend:

Vintage uzorak

Sljedeći trend su vintage tepisi. Dašak prošlih vremena oduševit će svakog vintage znalca. Uz to, prikladni su i za moderne interijere. Izgledaju kao baština koja se prenosi s generacije na generaciju i imajusavršeno izblijedjeli izgled. Vintage uzorak se na tepisima najčešće pojavljuje u neutralnim i zemljanim nijansama.

3. trend:

„Trodimenzionalni” uzorak

Različite visine hrpe, u različitim bojama i materijalima stvaraju 3D uzorak na tepisima. Izgledaju sjajno, a i praktični su. Mrlje su na njima gotovo neprimjetne, a održavanje nije teško. Jako lijepo izgledaju s resicama.

Tekstilni uzorci

1. trend:

Digitalni tisak na jastucima

Najnoviji trend su ukrasni jastuci s otiskom ženskih figura, minimalističkih ljudskih silueta ili umjetničkih djela. Na Bonamiju možete pronaći mnogo trendi jastuka od brendova kao što su Minimalist Cushion Covers i Kate Louise.

Pogledajte ostale trendove za 2022.