Bonami Days do -50% | Produženo →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Partnerski program

Na svaku narudžbu možete dobiti proviziju do 6%!

Zašto postati partner?

Mogućnost primanja nagrade do 6% vrijednosti narudžbe. Svojim kupcima nudimo ne samo lijepe stvari po pristupačnim cijenama, već i mogućnost izvornog življenja, stvarajući dom iz snova. Partnerski program radi kroz sustav Ehub koji pruža 24 satnu tehničku podršku.

Kako doći do nagrade?

Format oglasa postavljenog na vašu web stranicu sadržavat će jedinstvenu poveznicu koja identificira posjetitelja s vaše web stranice. Sustav Ehub može pratiti posjetitelja dok se narudžba ne dovrši. Tada će se vaša nagrada izračunati. Bonus se isplaćuje mjesečno, a vaš trenutni iznos možete pratiti prijavljivanjem na svoj račun.

Kako možete početi zarađivati?

  • Prijavite se za Partnerski program
  • Poslat ćemo vam podatke za prijavu u sustav
  • Odaberite odgovarajući format oglasa, postavite ga na svoju web stranicu i počnite zarađivati

Što je još važno znati?

Kolačići vrijede od 7 do 30 dana. Stoga, ako posjetitelj klikne na banner ili poveznicu na vašoj web stranici i naruči u roku od 30 dana, imat ćete pravo na proviziju. EHUB s.r.o. je mrežni operater s javnim partnerima. Partneri stupaju u ugovorni odnos s eHUB -om koji pruža jedinstvenu i točnu tehnologiju. EHUB s.r.o. plaća proviziju putem svoje mreže partnera i pruža podršku sudionicima pridruženog programa Bonami.cz.
Imate li još pitanja u vezi s partnerskim programom?
affiliate@bonami.hr

Imate li još jednu ideju za suradnju i želite li nam to reći?
suradnja@bonami.hr