Do 25% popusta na namještaj za dnevne sobe | Uštedite već danas →
Imamo novu aplikaciju | Otkrijte sve pogodnosti →
10 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Blomus

Brand Blomus, osnovan 1961. godine, temelji se na njemačkoj tradiciji visoke kvalitete i vješte izrade. Nudit će dodatke interijera koji spajaju korištenje vrhunskih materijala, čistoću oblika i strastven pristup cjelokupnom procesu proizvodnje. Proizvodi će tako razveseliti nekoliko generacija.

3 razloga zašto odabrati Blomus

Blomus stvara prekrasan namještaj, ukrase i dodatke koje je užitak gledati. Korijeni brenda sežu u 1961. godinu, a njegovi proizvodi odražavaju njemačku tradiciju iznimne kvalitete i vrlo vješte izrade. To se ne ogleda samo u uspješnom dizajnu, već i u dugom vijeku trajanja svih proizvoda, od svijeća do kuhinjskih dodataka i stolića za kavu.

Beskompromisna kvaliteta
To je karakteristično za Blomus. Ne rade ustupke pri odabiru materijala i proizvodnih procesa i uvijek traže savršenstvo.

Kombinacija novih i rabljenih materijala
Nehrđajući čelik prirastao je srcu brendu. Iako su danas mnogi njihovi proizvodi izrađeni od, primjerice, kamenine, pluta, platna, betona ili drva, nehrđajući čelik još uvijek ima svoje mjesto u njihovim proizvodima – bilo u kombinaciji s drugim materijalima ili sam za sebe, kada savršena nesavršenost čelika najviše se ističe.

Dizajn i funkcionalnost idu ruku pod ruku
Blomus jamči izvrsnu kvalitetu, promiče vrlo inovativan pristup razvoju proizvoda i drži se ideala izražavanja praktičnih svojstava proizvoda jednako snažno kao i svoje estetike.

Filteri i sortiranja
Savjet
Cijena
Dostupnost
Sniženje
Noviteti
Filteri i sortiranja
Prikazuje 48 od 565 proizvoda