Bonami Days -15 % na nesnižene proizvode | Kod: BONAMIDAYS15
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Bobochic Paris

Bilo da tražite profinjenu i modernu atmosferu ili uživate u retro i vintage stilu, Bobochic Paris ima za svakoga ponešto. Pritom ne gubi svoj pariški šarm i autentičnost. Komadi ovog brenda dostupni su u mnogim oblicima, bojama i materijalima te će vaš dom pretvoriti u jedinstveno mjesto neponovljivog stila.

3 razloga za izabrati Bobochic Paris

Pariški stručnjak za sofe, brend Bobochic Paris, može se pohvaliti vrlo suvremenim dizajnom, kvalitetnim sirovinama i snažnom pažnjom prema ekologiji. Svaka kolekcija ovog brenda je autentična, ikonična i ima svoju jedinstvenu poruku.

Održivost
U Bobochic Paris neprestano traže načine kako kupcima pružiti ne samo dizajnerski, već i održivi namještaj. Kako to ne bi bile samo prazne riječi, brend aktivno promovira domaće zanatske proizvode i nudi široku paletu proizvoda s FSC certifikatom koji dokazuje da proizvod dolazi iz pažljivo gospodarene šume.

Autentičan dizajn
Brend je vođen željom da istakne francusko nasljeđe. Vrlo je ponosan na svoje porijeklo i povijest. Uz Bobochic Paris zasigurno ćete se osjećati posebno. Mnogi su komadi oplemenjeni autentičnim francuskim dizajnom, što je vidljivo i vizualno i funkcionalno.

Kvaliteta
Od svog osnutka 2015. godine, Bobochic Paris je sav svoj namještaj kreirao sa strašću i visokim standardima kako bi ispunio sva očekivanja. Ulažu svaki novčić u izvrsno korisničko iskustvo i s entuzijazmom izjavljuju da su njihova najveća inspiracija sami kupci.

Prizvodi po kategorijama

Filteri i sortiranja
Bonami Days
Savjet
Cijena
Dostupnost
Filteri i sortiranja
Prikazuje 48 od 729 proizvoda