Želite živjeti po svom? Inspirirajte se →
Sve za kupaonicu do 15% jeftinije | Uštedite već danas →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Pokloni za djecu

Toliko je načina da usrećite djecu. Samo trebate znati odakle početi. Pogledajte širok izbor igara, igračaka, društvenih igara, umjetničkih i sportskih potrepština ili opreme za ljeto. Starija će djeca biti zainteresirana za elektroniku ili možda nove zanimljive komade za sobu. Više savjeta podijeljenih po godinama možete pronaći u kategorijama darovi za tinejdžere i darovi za djecu mlađu od 1 godine.

Inspiracija

Filteri i sortiranja
Cijena
Filteri i sortiranja
Cijena
Prikazuje 48 od 2840 proizvoda

Savjeti za poklone za djecu

Odabir poklona za djecu je uglavnom lagan zadatak. S manjom djecom nećete pogriješiti ako odaberete interaktivnu igračku koja će potpicati razvoj njihovih vještina. Kod starije djece obično je dovoljno pitati što žele. Sigurno ćete dobiti nekoliko ideja za darove.

Ako ipak ne znate što kupiti ili ste planirali poklon kao iznenađenje, za vas smo pripremili mnoštvo ideja podijeljenih po dobi djece.

Pokloni za djecu od 2 godine

Igračkom ćete uvijek razveseliti najmanju djecu. Prikladne su jednostavne slagalice, setovi za gradnju, ali i dječje posuđe koje će obroke učiniti malo razigranijim. Primjerice, dječji šator može donijeti puno veselja!

Bilo da za dar odaberete plišanu životinju, lutku ili drvenu igračku, uz svaku od njih vaš će mališan otkrivati ​​svijet na zabavan način.

Ostale ideje:

 • slagalice za najmlađe
 • set prvog dječjeg posuđa
 • jednostavne igračke za sastavljanje
 • plišane igračke i tješilice
 • prvi autić
 • Pokloni za (pred)školarce

  Kad birate dar za predškolca, kladite se na igre svih vrsta. Zabavne su i poučne. Imate širok raspon za odabir. Na vama je hoćete li svom djetetu pospješiti koncentraciju, kreativnost, razvoj logičkog mišljenja ili proširivanje vokabulara.

  Društvene igre prikladan su dar za djecu ove dobi. One ne samo da zabavljaju braću, sestre i prijatelje, već i razvijaju osjećaj poštene igre kod djece. A to će vam dobro doći kada budu stariji. Za (pred)školarce je dobar poklon i školski pribor.

  Ostali savjeti:

 • dječji drveni set –⁠⁠⁠ kuhinja, trgovina, stol s alatima za male majstore
 • lutka za presvlačenje, kolica i slično
 • umjetnički pribor – bojice, flomasteri, boje za lice
 • glazbene igračke –⁠⁠⁠ ksilofon, bubanj, flauta ili čak gitara
 • projektori i kaleidoskopi – za još ljepše priče za laku noć
 • Pokloni za školarce

  Odabrati prikladan poklon za školarca nije lako jer dijete već ima svoje interese, želje, ideje i ukuse. Dobra strategija je stoga pitati ga što bi ga usrećilo, što mu treba. Ako poklon kupuju roditelji, mogu spojiti ugodno s korisnim i nabaviti novu opremu za dječju sobu. Radni stol za pisanje zadaće i kreacija ili krevet u obliku kućice unijet će dodatno veselje u sobu.

  Tražite li specifične savjete za djevojčice i dječake od 7 do 12 godina, pronaći ćete ih u sljedećim kategorijama jasno podijeljenim prema dobi i spolu:

  Pokloni za tinejdžere

  Odabir poklona za tinejdžera pomalo je poput odabira za mladu odraslu osobu. Potrebno je znati njegovo mišljenje, ukus i hobije. Razmislite o tome kroz što vaš tinejdžer trenutno prolazi. Je li to glazba, elektronika i računala, brine li se za lijepu odjeću ili ima neobičan hobi kojim se bavi iz tjedna u tjedan?

  Univerzalni pokloni za djevojčice ove dobi mogu biti razni modni dodaci poput ruksaka, satova, kozmetičkih torbica ili nakita. A pokloni za dječake? Tamo ćete vjerojatno pronaći elektroniku i raznu opremu za putovanja. Usrećit će ih slušalice, zvučnik, ali i ruksak ili višenamjenski džepni alat.

  Za više ideja idite na kategoriju: