15% popusta uz kod VELJACA15 | Uštedite već danas →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Gazzda

Brend Gazzda osnovan je 2013. godine u Sarajevu. Njegov je cilj stvoriti namještaj koji će vam pomoći da stvorite dom u koji ćete se rado vratiti - ljepši, ugodniji i prozračniji. Oslanja se na kvalitetne materijale i izradu koji mogu izdržati zub vremena. Glavni dizajneri robne marke su međunarodno priznati dizajneri Salih Teskeredžić i Mustafa Cohadžić. Ako želite namještaj koji ne stari, traje i odgovara vama - Gazzda je pravi izbor za vas.

3 razloga zašto odabrati brend Gazzda

Misija brenda Gazzda je dizajnirati namještaj koji kupcima pomaže stvoriti dom u koji će se rado vraćati – ljepši, prozračniji i pun energije. Oslanja se na visokokvalitetne prirodne materijale i dizajne koji odolijevaju proteku vremena. Glavni dizajneri brenda su međunarodno priznati dizajneri Salih Teskeredžić i Mustafa Čohadžić. Ako želite namještaj koji ne samo da dobro izgleda već i traje, Gazzda će biti pravi izbor za vas.

Međunarodno priznat dizajn
U asortimanu brenda Gazzda pronaći ćete mnoge proizvode koji su dobili nagrade za svoj originalni dizajn, kao što su Red Dot Design Award, BIG SEE Product Design Award ili iF Design Award.

Zanatsko umijeće
Brend Gazzda dolazi iz Bosne i Hercegovine, zemlje s dugom tradicijom proizvodnje namještaja. Uz to, ovaj brend dodaje suvremenu estetiku i pomiče granice umijeća izrade uz pomoć najboljih stolara.

Obzirnost prema prirodi
Prekrasan, jak i izdržljiv masivni hrast materijal je tipičan za brend Gazzda. Za proizvodnju se koristi samo FSC certificirano drvo iz šuma kojima se održivo upravlja.

Filteri i sortiranja
Savjet
Cijena
Dostupnost
Na zalihi
Sniženje
Filteri i sortiranja
Savjet
Cijena
Dostupnost
Tip ponude
Prikazuje 48 od 76 proizvoda