15% popusta uz kod VELJACA15 | Uštedite već danas →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Hammel Furniture

Brend Hammel osnovali su Verner Kristensen i Søren Didriksen davne 1961. godine i od tada proizvodi namještaj najviše kvalitete. Jedinstveni komadi ove marke jednostavno spajaju tradiciju danskog dizajna s modernom filozofijom dizajna.

3 razloga zašto odabrati Hammel Furniture

Hammel Furniture je moderan i društveno odgovoran brend čiji svaki korak u procesu naglašava kvalitetu. Ispunjava zahtjeve trenutnih proizvodnih procesa, ali u isto vrijeme zadržava zanatsku preciznost. Njihove tvornice u Hammelu i Skærbæku proizvode široku paletu kvalitetnog namještaja, uključujući blagovaonske stolove, stoliće za kavu, stolice i namještaj za pohranu stvari.

Kvaliteta dokazana vremenom
Jeste li znali da su neki bezvremenski proizvodi Hammel Furniture namještaja uspješni na tržištu već više od 30 godina? Neki od proizvoda proizvedeni su u tvornici čija povijest seže u 1946. godinu.

Održiva proizvodnja
Lokalna proizvodnja, FSC certifikat, tvornice koje koriste 100% zelenu energiju, reciklirani materijali -⁠⁠⁠ to su koraci koje je ovaj brend poduzeo radi što veće održivosti.

Usmjeren na kupca
Dizajneri u Hammelu slušaju potrebe ljudi za koje dizajniraju i stvaraju proizvode. To rezultira funkcionalnim i fleksibilnim namještajem koji se može prilagoditi prema životnoj dobi i potrebama.

Filteri i sortiranja
Savjet
Cijena
Dostupnost
Na zalihi
Sniženje
Filteri i sortiranja
Prikazuje 48 od 162 proizvoda