Imamo novu aplikaciju | Otkrijte sve pogodnosti →
10 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

iDesign/The Home Edit

Brend daje novi izgled tradicionalnoj organizaciji kućanstva od 2015. Nudit će kutije za odlaganje, pregrade, police i druge dodatke u karakterističnom dizajnu uz pomoć kojih možete uspostaviti pravi red u interijeru. Kreirale su ga Clea Shearer i Joanna Teplin, koje su ujedno i producentice Netflixove emisije - Get Organized with The Home Edit.

Shop the look

3 razloga zašto odabrati brend Home Edit

Američki brend The Home Edit osnovan je s jednim ciljem – novom definicijom tradicionalnog pogleda na organizirani dom koji se želi povezati s dizajnom i stilom interijera. Upravo zato su njihovi proizvodi dizajnirani s posebnim izgledom koji je prepoznatljiv u cijelom svijetu.

Bolja preglednost svake sobe
Ponuda brenda uključuje rješenja za pohranu prikladna za svaku prostoriju - kuhinju, ostavu/smočnicu, ormar ili garderobu.

Najvažnija je organizacija doma.
Osnivači su također zvijezde Netflixove serije Get Organized with The Home Edit, gdje pomažu slavnim osobama i klijentima stvoriti lijepe i funkcionalne prostore.

Oblici, funkcionalnost i zabava
Kroz jedinstvenu kombinaciju ove tri značajke koje se ogledaju u proizvodima, kreativnom sadržaju i medijskim platformama, brend nastoji poboljšati svakodnevni život svojih kupaca.

Filteri i sortiranja
Savjet
Cijena
Dostupnost
Sniženje
Filteri i sortiranja
Cijena
Dostupnost
Tip ponude
Prikazuje 48 od 52 proizvoda