15% na krevete uz kod LAKUNOC15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

15% na krevete uz kod LAKUNOC15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Kako odabrati poklone prema interesima

Iako to svi znamo, važno je zapamtiti da dar nije za vas, stoga nemojte dopustiti da vaš osobni ukus i želje utječu na odabir dara. Umjesto toga, sjetite se što osoba kojoj ste namijenili poklon voli raditi i koji su joj omiljeni hobiji. Ako ju uspijete prepoznati u jednoj od sljedećih kategorija, vaš odabir će postati puno lakši. Imamo pregršt sjajnih savjeta za darove za putnike, sportaše, ljubitelje knjiga i gurmane.

Putnici

Strastveni avanturisti često putuju s malo prtljage, ona teži svega nekoliko kilograma. Zato zapamtite da idealan poklon mora biti lagan, jednostavan za pakiranje i praktičan. Avanturisti u pokretu će cijeniti bežične slušalice, putne boce i šalice, višenamjenske džepne alate ili prijenosne baterije.

Sportaš

Gotovo je nemoguće razočarati sportaše darom. Zbog redovitog oslobađanja endorfina sretniji su i imaju kontrolu nad svime. Razveselite ih prostirkom za vježbanje, biciklističkom opremom ili zgodnom sklopivom bocom.

Budući da se sportaši vole natjecati i pobjeđivati, sve vrste društvenih igara dobro prolaze. A kako bi smogli snage za sljedeći izazov, ne smiju se zaboraviti dobro odmoriti. Dobro će im doći kvalitetan jastuk, posteljina ili čak krevet ili madrac.

Gurmani

Gurmani stvarno znaju uživati ​​u životu. Sladokusci će rado prihvatiti raznovrsni kuhinjski pribor i posuđe kako bi poboljšali doživljaj dobrog obroka. Što kažete na elegantne čaše za vino, pladanj ili zdjelu za posluživanje, oštrilo za noževe ili pak novi nož?

Ako želite biti sigurni da ne poklanjate nešto što osoba već ima, možete odabrati elegantan kokičar ili dizajnerski pribor za jelo francuske obiteljske tvrtke Jean Dubost.