20% popusta na kupovinu iznad 200 € | Kod: MINUS20 →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Uređenje doma u glamuroznom stilu

Engleska riječ glamur također se odnosi na šarm ili očaranost. Unesite taj osjećaj u svoj interijer raznim ukrasima za dom. Soba će izgledati luksuzno bez potrebe za zamjenom namještaja.

Uronite u svijet ekstravagantnih i zanimljivih ukrasa koji su, jednostavno rečeno, glamurozni. Saznajte kako ih odabrati i kombinirati.

Kako odabrati glamurozne ukrase

Materijali su ključni jer bi dekoracije trebale ostavljati dojam raskošnosti i luksuza. Ne možete pogriješiti sa staklom, mramorom, metalima ili kristalima.

Ne morate bježati ni od boja i uzoraka. Cvjetni, životinjski i geometrijski uzorci su savršeni. Također možete kombinirati uzorke i boje, ali rezultat ne bi trebao izgledati previše natrpano. Zato je dobro početi s manjim ukrasima kao što su jastuci, tepisi, vaze i kipići.

Glamurozni ukrasi za spavaću sobu

Najbolji ukras za glamuroznu spavaću sobu su ukrasne tapete, koje dodaju teksturu i boju spavaćoj sobi. Možete izabrati cvjetni uzorak ili apstraktni dizajn. Potom odabranu tapetu uskladite s uzorcima i bojama ostalih dodataka kako cjelokupni dojam ne bi bio pretjeran.

Slike će također dodati osobnost spavaćoj sobi. Što kažete na staklene ili svjetlucave okvire? Ogledala u zanimljivim okvirima jednako će uljepšati prostoriju. Na noćni ormarić stavite mirisnu svijeću ili difuzor, a na komodu staklenu vazu za cvijeće.

Glamurozne dekoracije za dnevni boravak

Pretvorite svoj dnevni boravak u vlastitu umjetničku galeriju. Ekstravagantne vaze, ogledala u ukrasnim okvirima, okviri za slike i drugi dodaci s metalnim detaljima, krzna, mekani jastuci, vintage tepisi i tepisi s istočnjačkim uzorcima učinit će da vaša soba zablista.

Glamurozni ukrasi za blagovaonicu

I blagovaonicu možete urediti u sasvim glamuroznom stilu. Ispod stola stavite moderan tepih, a iznad njega svjetlucavi luster ili rasvjetno tijelo geometrijskog oblika.

Prilikom odabira posuđa možete posegnuti za porculanom ili kameninom, ali ono što će napraviti pravi glamurozni efekt su prvenstveno svijećnjaci, držači za salvete i ostali ukrasi u metalik bojama. Na kraju stavite buket cvijeća u staklenu, porculansku ili kristalnu vazu na sredinu stola.