15% popusta uz kod LJETO15 | Uštedite već danas →
10 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Linen Tales

Obiteljski brend Linen Tales posvećen je proizvodnji kućnog tekstila najfinije kvalitete od klasičnog lanenog materijala. Izvorno siva i gruba na dodir, tkanina je prožeta bojom u skladu s aktualnim zahtjevima modernog života. Svi proizvodi proizvedeni su u Litvi prema najvišim mogućim standardima s ciljem visoke praktičnosti i lijepog izgleda u isto vrijeme.

3 razloga zašto odabrati Linen Tales

Jednostavnost, odgovornost i neutaživa želja za usavršavanjem. To su temeljne vrijednosti koje litavski brend Linen Tales odražava u svim svojim proizvodima. Široku ponudu kućnog tekstila karakterizira minimalistički izgled bez suvišnih ukrasa.

Održivost
Održivost i ekološki prihvatljivost uzimaju se u obzir tijekom cijelog procesa proizvodnje - od odabira održivih tkanina, smanjenja otpada, lokalne proizvodnje i materijala za pakiranje.

Visoka kvaliteta
Linen Tales brine se da proizvodi budu ne samo lijepi, već i da traju. Zahvaljujući bezvremenskom dizajnu, visokokvalitetni proizvodi nikada neće zastarjeti i trajat će generacijama.

Razne kombinacije
Posteljina je dizajnirana na način da se pojedini komadi mogu lako međusobno kombinirati. Pustite mašti na volju i osmislite kombinaciju koja vam najbolje pristaje.

Filteri i sortiranja
Savjet
Cijena
Dostupnost
Sniženje
Noviteti
Filteri i sortiranja
Prikazuje 48 od 802 proizvoda