Imamo novu aplikaciju | Otkrijte sve pogodnosti →
10 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Lyon Béton

Francuski dizajnerski studio Lyon Béton stvara odvažan namještaj i dodatke od betona koji, za razliku od drugih materijala, zahtijeva bitno drugačiji kreativni proces. Brend crpi beskrajnu inspiraciju kako iz urbanog okruženja tako i iz svjetskih dizajnerskih stilova kao što su Brutalizam, Bauhaus i Art Deco.

3 razloga zašto odabrati Lyon Béton

Brend Lyon Béton karakterizira beton – svestrani materijal s nizom praktičnih svojstava. U suradnji s odvažnim dizajnerima koji se slažu s pristupom brenda, već više od 10 godina donosi namještaj i dodatke u jedinstvenim izdanjima, u kojima beton igra glavnu ulogu.

Originalan dizajn s dozom retro stila.
Iako se beton može činiti sirovim, brend Lyon Béton donosi proizvode koje karakterizira elegantan, originalan i često odvažan izgled.

"Održivost prije svega."
Lyon Béton bitno se razlikuje od kućnog namještaja za jednokratnu upotrebu. Od samog dizajna do konstrukcije namještaja, brine se da svi proizvodi traju dugi niz godina.

"Inspiriran industrijskim stilom."
Jean Prouvé, Frank Lloyd Wright, Le Corbusier ili Charlotte Perriand. Ovo je samo kratki popis ličnosti koje inspiriraju Lyon Béton pri dizajniranju proizvoda.