Želite živjeti po svom? Inspirirajte se →
Sve za kupaonicu do 15% jeftinije | Uštedite već danas →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Marckeric

Marckeric je na tržište stigao 1996. godine s ciljem da u interijere svojih kupaca unese najnovije trendove u dizajnu po vrlo povoljnim cijenama. Zahvaljujući raznolikoj paleti proizvoda ovog španjolskog brenda svaki životni prostor lako možete opremiti u stilu koji vam je najdraži.

3 razloga zašto izabrati Marckeric

Marckeric prati aktualne trendove i redovito izlazi na tržište s novim proizvodima. Ponuda ovog brenda je zaista bogata. Naći ćete, primjerice, komode od pune borovine, ormare s modernim geometrijskim oblikom, simpatične male krevete s kućicama ili šarene tapecirane blagovaonske stolce.

Raznolikost proizvoda
S Marckeric proizvodima možete stilski opremiti sve prostorije, od blagovaonice i dnevnog boravka do spavaće i dječje sobe.

Stil za svakoga
Moderan, industrijski, rustikalni, mediteranski, skandinavski... Koji god stil preferirali, uvijek ćete pronaći ono što odgovara vašem ukusu.

Originalni i pristupačni proizvodi
Marckeric brend vjeruje da bi svatko trebao imati priliku opremiti svoj dom namještajem u originalnom dizajnu. Zato ovdje uvijek možete pronaći izuzetne komade po super cijenama.

Filteri i sortiranja
Dostupnost
Savjet
Cijena
Sniženje
Noviteti
Filteri i sortiranja
Cijena
Dostupnost
Prikazuje 48 od 446 proizvoda