Želite živjeti po svom? Inspirirajte se →
Sve za kupaonicu do 15% jeftinije | Uštedite već danas →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Ormarići za cipele

Zahvaljujući raznolikosti i dizajnerskim karakteristikama ormarići za obuću, ne moraju se koristiti samo kao takvi. Manji modeli se mogu koristiti i kao klupa, dok se viši mogu koristiti za kreativnu podjelu hodnika. U njih se također mogu odložiti knjige, naočale i odjeća. Uvijek biraj prema svom prostoru.

Zahvaljujući raznolikosti i dizajnerskim karakteristikama ormarići za obuću, ne moraju se koristiti samo kao takvi. Manji modeli se mogu koristiti i kao klupa, dok se viši mogu koristiti za kreativnu podjelu hodnika. U njih se također mogu odložiti knjige, naočale i odjeća. Uvijek biraj prema svom prostoru.

Filteri i sortiranja
Dostupnost
Tip ormara
Materijal
Značajke
Sniženje
Noviteti
Filteri i sortiranja
Prikazuje 48 od 124 proizvoda

Kako odabrati ormarić za obuću

Temeljito mjerenje prostorije samo je jedan korak pri odabiru cipelara. Ako tražite rješenje kojim ćete biti zadovoljni dugi niz godina, a pritom želite iskoristiti gotovo svaki cm, isplati se razmisliti koje funkcije vaš cipelar mora ispunjavati.

Želite li sjesti dok obuvate cipele? Odaberite ormarić za cipele s klupom

Cipelari s klupom su među najtraženijim vrstama ormarića. Popularni su među ljudima iz dva razloga. Ako je donji dio ormarića za obuću zatvoren, ne možete vidjeti spremljenu obuću i ništa ne kvari prvi dojam nakon ulaska u stan. Ako odaberete otvoreno dno, na njega možete postaviti mokru obuću koja se mora sušiti.

Druga prednost je mekani gornji dio s jastukom za sjedenje. Ako imate malu djecu ili kućne ljubimce, odaberite cipelar koji ima uklonjivo sjedište ili navlaku za sjedište koju možete skinuti i lako oprati.

Ako želite maksimalno iskoristiti prostor, odaberite preklopni ormarić za obuću

Imate li puno pari cipela koje ne želite sakriti u ormar ili kutije u podrumu? Tada vam treba puno prostora za pohranu. Za to su kao stvoreni preklopni ormarići za cipele. U našoj ponudi ćete pronaći visoke i niske cipelare s različitim brojem preklopnih ladica.

Prilikom odabira ormarića za obuću razmislite treba li ogledalo biti dio hodnika. Uz visoki cipelar dobro će izgledati visoko i usko ogledalo u kojem ćete se prije odlaska vidjeti od glave do pete. Ormarići za obuću srednje visine, poput komode, mogu biti nadopunjeni manjim ogledalom koje je postavljeno iznad ormarića.

SAVJET: Postavite mali tabure ili klupu uz preklopni cipelar, za što udobnije preobuvanje.

 

Stalci i teleskopske police za cipele: Praktično rješenje skriveno iza vrata

Razne police i stalci za obuću ili teleskopske police možda ne izgledaju kao dizajnerski komadi, ali su iznimno praktični. U njih možete spremiti veliki broj cipela, a zahvaljujući tome što su otvorene, imate dobar pregled sve obuće.

Također, takvu vrstu stalaka za obuću lako možete sakriti. Ljudi ih često postavljaju u smočnice, ormare, tehničke prostorije kuća i stanova ili u donje police ugradbenih ormara.

Klasici čeških predvorja: otvorene police za obuću

Ako više volite cipelare s otvorenim policama, odaberite komade koji neće narušiti estetiku predvorja. Primjerice, iako u drvene ili metalne cipelare s policama možete spremiti manju količinu obuće nego što biste mogli u komodu, oni mogu stati i u najmanje hodnike.

Druge vrste cipelara koje mogu riješiti problem pohrane u hodniku

  • veliki ormari za obuću
  • zidni cipelar s vješalicom ili ogledalom
  • mala viseća polica za obuću koja se može objesiti na vrata
  • cipelar postavljen na zid

SAVJET: Ne ostavljajte mokre cipele u zatvorenim cipelarima. U jesen i zimu umjesto toga ostavljajte cipele na stalcima za cipele. Na njima će se lakše osušiti koža, imitacija kože i sportska obuća ili, primjerice, zimske čizme.