15% na krevete uz kod LAKUNOC15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

15% na krevete uz kod LAKUNOC15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Otkrijte trend: Boho Luxe

Michaela Šelenberková
Michaela Šelenberková
Bonami Blogger

Opušteni boho i raskošni glamur stilovi toliko su različiti da jednostavno ne mogu ići zajedno. Ili možda ipak mogu?

Pogledajte kako prekrasno može izgledati spoj luksuznog stila s prirodnim elementima u zemljanim tonovima. Otkrijte Boho Luxe trend u dizajnu interijera.

Posebnosti Boho Luxe stila

Boho Luxe stil inspiriran je glazbom, umjetnošću, putovanjima i elegancijom. S kombinacijom tekstura i boja te odgovarajućim dodacima, stvara živahan i bogat dojam.

Izvrstan je odabir ako želite uljepšati svoj boho interijer ponekim glamuroznim dodatkom. Nasuprot tome, čak i osebujni glamurozni interijer može se ublažiti prirodnim elementima i boemskom slobodom.

Savjeti za stvaranje Boho Luxe interijera:

Boho Luxe je pogodan za interijere kojima odzvanja slobodan duh, stoga vam ne možemo reći kako bi točno trebao izgledati. Ali možemo vam dati nekoliko sjajnih savjeta koje možete primijeniti na svoj vlastiti stil.

Puno je kombinacija zanimljivih i neobičnih sitnica koje dolaze s ovim trendom. Možete koristiti razne vrste sitnica s putovanja, buvljaka ili komada s bakinog tavana. Birajte slike i dekoracije koje nose određenu priču i povijest. Ili barem izgledaju tako.

Bitni su slojevi. Na primjer, obogatite kauč u neutralnoj boji sa šarenim jastucima, svjetiljkom s istočnjačkim uzorcima ili pufom od morske trave. Zanimljive teksture postat će vaš najbolji prijatelj u stvaranju ovog stila.

Kombinirajte jarke boje kao što su zelena, smeđa ili ljubičasta s hrabrim zlatnim ili srebrnim.

Proizvodi

Više inspiracija