Summer Sale | Uštedite do 50 % →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Posjetili smo modernu kućicu Sone Skoncove

Inga Sujová
Inga Sujová
Bonami Blogger

Vrt je često utočište tijekom ljetne sezone, u kojem nalazimo željenu dobrobit i slatki odmor. To uočava i slovačka voditeljica Soňa Skoncová, koja uživa u vrućim danima punim sunca u svojoj novoizgrađenoj kućici.

Bonami se zajedno s brendom Karup Design bacio na posao i svojim proizvodima transformirali su ove prekrasne prostore i okolinu u mjesto puno radosti i udobnosti u društvu najmilijih.

Moderan dizajn u zagrljaju prirode

Sonina vikendica nalazi se u lijepom i mirnom okruženju malog turističkog mjesta. Ova prozračna ljetna koliba minimalistička je alternativa tradicionalnim rustikalnim drvenim kućama. Njen dizajn je kombinacija jednostavnosti, prirodnih elemenata i modernog stila.

Ukupna površina zemljišta podijeljena je na prostrani vrt, a ostatak je moderna vikendica u stilu prizemnog bungalova . Udobna sklopiva stolica brenda Karup Design poziva vas na odmor na ulaznoj terasi.

Interijer u drvenom ozračju

Unutrašnjost vikendice sastoji se od jedne velike sobe s kuhinjom i dnevnim boravkom. Obje su opremljene osnovnim sjedećim i kuhinjskim namještajem. Elementi interijera, ukrasi i namještaj uglavnom su u neutralnim tonovima prirodnih materijala.

Od toga su najdominantniji bor, hrast i bukva, od kojih su napravljeni konferencijski stol i manji stol za pohranu. Osim toga, drveni materijal sa svojim trajnim svojstvima savršeno se uklapa u vikendicu smještenu u okruženju prekrasne prirode.

Upoznajte Karup Design

Danski brend Karup Design tražio je inspiraciju za svoje proizvode na Dalekom istoku. Stoga nije slučajno da dizajn njihovih futona i madraca itekako podsjeća na japanski stil. Njihove sofe, kao i komode i stolovi, također kombiniraju skandinavske elemente.

Stoga se mogu pohvaliti prirodnim materijalima, visokom kvalitetom izrade, jednostavnim linijama i uštedom prostora.

Osim toga, drvo koje se koristi za obradu stolica, kreveta ili vješalica dolazi iz ekološki upravljanih šuma. Njihova je proizvodnja stoga ekološka i podupire šumare koji pažljivo brinu o stablima.
Zajedno smo izgradili mjesto koje nam pomaže uživati ​​u običnim životnim radostima. Namještaj Karup Designa popularan je zbog svoje praktičnosti i čistog dizajna. Stvara ugodan prostor za opuštanje na terasi, idealan za čitanje omiljene knjige ili odmor uz šalicu ukusne kave.