Želite živjeti po svom? Inspirirajte se →
Sve za kupaonicu do 15% jeftinije | Uštedite već danas →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

simplehuman

U svakodnevnom životu uvijek ima prostora za racionalizaciju i poboljšanje. Upravo je to moto branda Simplehuman koji od 2000. godine nastoji uvesti uvijek nove, učinkovite inovacije u osnovne proizvode za kućanstvo. Uz tehnologije koje se neprestano razvijaju, donosi sve jednostavnije i brže načine za obavljanje često dosadnih svakodnevnih obaveza.

3 razloga zašto izabrati simplehuman

simplehuman radi s vizijom da svaki dan ima mjesta za napredak. Stoga si je 2000. godine postavio cilj dovesti inovacije visokih performansi u osnovne, ali neophodne zadatke u našoj svakodnevnoj rutini. Brend jdoslovno svakodnevno radi na poboljšanjima i donosi nekonvencionalne i uistinu korisne pomagače kroz nove tehnologije.

Inovativna tehnologija i materijali
Simplehuman je krenuo na beskrajno putovanje poboljšanja izuma. Zahvaljujući tome, njihovi proizvodi obiluju kvalitetnim materijalima i zanimljivim tehnologijama.

Opsesija kvalitetom
Što se tiče kvalitete, Simplehuman ne radi kompromise. Površina i sitni detalji su razrađeni do posljednjeg komadića. Temeljito testiranje funkcionalnosti i životnog vijeka proizvoda je nešto što se podrazumijeva.

Održivost i funkcionalnost kombiniraju zajedno
Cilj ovog brenda je maksimizirati funkcionalnost uz minimaliziranje otpada. Stoga stvara samo proizvode koji su ljudima stvarno potrebni, imaju dug životni vijek i mogu se reciklirati ili kompostirati.

Filteri i sortiranja
Dostupnost
Savjet
Cijena
Sniženje
Noviteti
Filteri i sortiranja
Prikazuje 48 od 96 proizvoda