Bonami Days -15 % na nesnižene proizvode | Kod: BONAMIDAYS15
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Sits

Brend Sits ima samo jedan cilj, a to je udobnost svojih kupaca. Oslanjaju se na kvalitetne proizvode koji se mogu koristiti dugi niz godina. Povijest brenda seže u daleku 1993. godinu kada je tadašnji obiteljski obrt postao brend koji je dio interijera brojnih kućanstava. Zahvaljujući njegovoj upornosti, danas u svojoj ponudi možete pronaći širok izbor sjedećeg namještaja na više od 20 europskih tržišta.

3 razloga za odabir brenda Sits

Sits je etablirani švedski brend s više od 30 godina iskustva. Među proizvodima koje proizvodi možete pronaći klasične i sofe krevete, stilske fotelje i druge proizvode. Maksimalna udobnost, visoka kvaliteta i skandinavski stil tipični su za Sits proizvode.

30 godina na tržištu
Tvrtka je prešla dug put od svog osnutka. Danas je tvornica s nekoliko zaposlenih jaka i stabilna tvrtka čije proizvode kupuju kupci u Europi, SAD-u i Kanadi.

Tradicija obrtničke proizvodnje
Namještaj brenda Sits proizvodi se u Europi. Kako bi rezultat bio savršen, tvrtka kombinira moderne proizvodne procese s tradicionalnim umijećem izrade.

Obzirnost prema prirodi
Smanjenje emisije CO2, klađenje na zelenu energiju, recikliranje plastičnog otpada iz oceana za proizvodnju nekih tkanina za presvlake. Marka Sits se kladi na obzirnost i održivu proizvodnju.

Prizvodi po kategorijama

Filteri i sortiranja
Cijena
Dostupnost
Tip ponude
Filteri i sortiranja
Cijena
Dostupnost
Prikazuje 23 od 23 proizvoda