Do -20% na proizvode skandinavskom stilu | Uštedite već danas →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Universal

Universal je vodeći španjolski brend tepiha koji je na tržištu od 1983. godine. Zahvaljujući više od 35 godina iskustva, dobro promišljenom proizvodnom procesu i usklađenosti sa strogim propisima, nudi proizvode visoke kvalitete koji vam pomažu stvoriti prepoznatljiv i udoban prostor temeljen na vašem individualnom ukusu.

3 razloga za izabrati Universal

Brend Universal svoju je svjetsku popularnost stekla zahvaljujući pedantnom pristupu svim fazama proizvodnog procesa i obraćanju pažnje i na najmanji detalj. To je usklađeno s predanošću marke kvaliteti i dizajnu. Materijali koji se koriste pažljivo su odabrani u četiri zemlje – Španjolskoj, Turskoj, Indiji i Belgiji.

Pažljiv proces proizvodnje
S vlastitim proizvodnim sustavom, najnovijim strojevima i opsežnim proizvodnim i skladišnim pogonima, osigurana je potpuna kontrola nad svakim korakom procesa kako bi se osigurala visoka kvaliteta.

Temeljit i inovativan pristup
Universal jako pazi na odabir materijala. Blisko surađujući s dizajnerima i tehničarima, Universal neprestano uvodi inovacije kako bi svoje proizvode držao u skladu sa suvremenim trendovima.

Briga za zdravlje i prirodu
Brend se strogo pridržava europske regulative REACH koja osigurava zdravstvenu sigurnost. Ujedno se smanjuje utjecaj na okoliš zahvaljujući potpunoj kontroli i recikliranju otpada koji nastaje tijekom proizvodnje.

Filteri i sortiranja
Savjet
Cijena
Dostupnost
Sniženje
Noviteti
Filteri i sortiranja
Cijena
Dostupnost
Prikazuje 48 od 1669 proizvoda