15% na krevete uz kod LAKUNOC15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

15% na krevete uz kod LAKUNOC15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Inspirirajte se bojama 2023

Svake godine dizajneri i dekorateri iz cijeloga svijeta s nestrpljenjem očekuju najavu novih trendova boja za nadolazeću godinu od strane vodećih svjetskih proizvođača boja. Iako možda niste profesionalni dizajner, inspirirajte se ovim svježim nijansama koje će uljepšati vaš dom.

Viva Magenta od Pantone

Viva Magenta je jedna od najjačih boja u cijelom spektru. Odvažna je, naelektrizirana i pulsira energijom. Nijansa je inspirirana karminom - najrjeđim bojilom u prirodi. Simbolizira žudnju za životom i pomaže u izgradnji unutarnje snage. Komad u ovoj boji unijet će dodatni polet u svaki interijer.

Proizvodi

Digital Lavender od Coloro i WGSN

Trend stručnjaci iz WGSN-a kažu da se Digital Lavender već može vidjeti u virtualnom svijetu i da će se vidjeti i u stvarnom svijetu unutar sljedeće godine.

Ova boja trebala bi prenijeti osjećaj stabilnosti, smirenosti i neku vrstu digitalnog bijega kojem mnogi od nas pribjegavaju kako bi održali zdrav razum. Čak i u zatvorenom prostoru, ova nježno ljubičasta nijansa će ostaviti dojam nježnosti i smirenosti.

Proizvodi

Wild Wonder od Dulux

Dulux opisuje Wild Wonder kao pozitivan, živahan ton inspiriran prirodnim svijetom. To je mješavina toplih neutralnih i zelenih, što ga čini idealnim za stvaranje izgleda inspiriranog prirodom u svakom domu. Osobito je prikladan za prostore u kojima se često okuplja nekoliko ljudi odjednom, poput dnevnog boravka, blagovaonice ili čak kuhinje.

Proizvodi

Vining Ivy od PPG

Vining Ivy boja sofisticirano kombinira odvažnu plavu sa suptilnom zelenom, što rezultira nezaobilaznim tirkiznim dragim kamenjem. S ovom bojom možete stvoriti umirujuće raspoloženje u svom interijeru, jer plava komponenta budi mir, a zelena osjećaj ravnoteže. Njegovi bogati tonovi čine ga energizirajućim, ali uzemljujućim, tako da dobro pristaje doslovno svakoj prostoriji.

Proizvodi

Redend Point od Sherwin-Williams

Boja Redend Point trebala bi prenijeti toplinu i empatiju. Ova boja zadržava zemljanu, neutralnu bež bazu, ali je ružičasti podtonovi čine svježom nijansom koja će unijeti toplo i veselo raspoloženje u vaš dom.

Proizvodi

Raspberry Blush od Benjamina Moorea

Vibrantno i karizmatično, Raspberry Blush oživjet će vaša osjetila naelektriziranim optimizmom. U interijer se ova boja neće lako uklopiti, stoga je koristite na elementima koje želite istaknuti ili na koje želite privući pozornost.

Izvrsno će funkcionirati na dodacima, kao i na većim površinama - poput bojanja cijelog zida.

Proizvodi

Spanish Moss od Krylon

Ova ponoćno zelena boja signalizira snažnu povezanost s bogatstvom prirode, gustim šumama i terenima obraslim mahovinom. U interijerima dobro funkcionira u kombinaciji s toplim i hladnim akcentima.

Bogata, prizemna zelena dobro će se sljubiti s komplementarnim bojama poput zlatne, bež i bakrene, uz koje će se još više istaknuti.

Proizvodi

Više inspiracija