Ova web stranica koristi kolačiće. Više informacija o korištenju, primjeni i odobravanju datoteka možete pronaći ovdje

ok
Menu
40 KnRegistracijaPrijava40 KnKošarica
PočetnaPočetnaInspiracija

Kako ukrasiti mali stan za Božić

Uređenje malog stana za Božić nije lak zadatak. Kada imate samo nekoliko četvornih metara, bitno je da prostor koristite posebno praktično. Postoji mnogo trikova za vizualno povećanje vašeg interijera te da ga ujedno profinjeno i funkcionalno opremite. Mi ćemo vas savjetovati kako to učiniti.

Ukrasite minimalistički

Manje je ponekad više. U ovom slučaju, to doslovno znači da manje ukrasa znači više prostora . Posegnite za manjim brojem dodataka i ukrasa te ih štedljivo kombinirajte. Kao rezultat, svaki će se komad istaknuti.

Glomazna drvca i beskrajni vijenci nisu jedini predmeti kojima možete ukrasiti svoj stan. Bit će dovoljne božićne lampice u prozoru, grančice u vazi, adventski vijenac na stolu i nekoliko jastuka s božićnim motivom na trosjedu.

Ravnomjerno ukrašavanje

Imate li kod kuće puno omiljenih ukrasa i ne želite se odreći nijednog od njih? Koristite ih i u drugim prostorijama . Ukrasite hodnik, spavaću sobu ili kuhinju . Tako ćete pokazati sve ukrase, a ujedno vaši prostori neće biti pretrpani.

Odaberite pravo mjesto

Ne zauzimajte više prostora, već iskoristite prostor koji imate na raspolaganju. Usredotočite se na police, ormare i stolove gdje možete izlagati ukrase. Drvce može biti manje i postavljeno na komadu namještaja koji ima drugačiju funkciju. Ako želite imati veće drvo, postavite ga u kut sobe.

Igrajte se sa svjetlom

S pravom rasvjetom možete optički povećati i stvoriti ugodan prostor . Postavite božićne lampice na zidove, prozore ili namještaj. Možete isprobati i svjetlosne ukrase, koji će poslužiti i kao lampice. Ne zaboravite ni na svijeće i svijećnjake. Birajte manje ili vitke svijeće te odaberite minimalističke svijećnjake.