Bonami Days -15 % na nesnižene proizvode | Kod: BONAMIDAYS15
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Kako kreativno zabaviti djecu kod kuće

Kako osigurati da se vaša znatiželjna djeca tijekom dugih božićnih praznika ne dosađuju kod kuće i da vam ne smetaju?
Imamo cijeli niz savjeta za tradicionalne i neobične igre, igračke i komplete za rukotvorine koji ne samo da će zabaviti vašu djecu, već ćete se možda i sami pridružiti i odlično zabaviti.

Povratak društvenih igrara

S vremena na vrijeme neka pasivna aktivnost poput gledanja bajki ili igranja na tabletu može biti dobar način za opuštanje. Ali ne bi trebalo biti prečesto.

Uostalom, aktivna igra s drugima potiče dječji razvoj na sasvim drugačiji način. Kroz društvene igre djeca uče strategiju, logiku i umijeće prihvaćanja poraza. Cijela se obitelj može okupiti uz igru, a ne škodi ni nakratko odmoriti se od ekrana. Obećajemo da ćete uživati ​​igrajući mnoge od ovih originalnih igara sa svojom djecom.

Režite, lijepite i stvarajte

Vježbajte finu motoriku sa svojom djecom dok radite zajedno na izradi papirnate slagalice, lutke ili čak origami životinja. Možda ćete na kraju otkriti da vaše dijete ima više strpljenja od vas.

Ukrasite dječju sobu

Vaš će mališan biti ponosan na ručno izrađene ukrase u koje je uložio vrijeme i trud.

Ali ako želite stvarno uljepšati dječju sobu, uz njih odaberite odgovarajući motiv tapeta brenda Dekornik. Soba će se transformirati do neprepoznatljivosti u samo jednom poslijepodnevu.

Mozgalice

Osjećaju li se vaša djeca već previše odraslima i sofisticiranima za dječje igre? Kupite neku od lukavih logičkih i strateških igara za mozganje ili zagonetki. Zabava za cijelo poslijepodne je zajamčena. Samo pripazite na one koji su prilično kratke ćudi!

Krenite u istraživanje

Sakrijte blago u dnevnoj sobi ili vrtu ili krenite u potragu za davno izgubljenom čarapom. Osnovna oprema u stilu Sherlocka mora uključivati ​​povećalo i dalekozor.

Ispecite nešto ukusno

Možete se samo igrati pretvaranja kuhanja, ali starija će djeca cijeniti ako s njima stvarno skuhate ili ispečete nešto ukusno za jelo. To bi mogao biti jednostavan kolač ili keksići koje sljedeći put mogu napraviti sami.

Njegujte njihove glazbene talente

Iako će vam možda ponekad ići na živce prepucavanje žica i lupanje bumbnjevima, mladi virtuoz čiji ste talent njegovali sve ovo vrijeme jednog će vam dana rado zahvaliti za svoju uspješnu karijeru.

Za male majstore i buduće kreativne dizajnere

Potaknite kreativnost i spretnost svoje djece s pravom opremom. Bojice, flomasteri, škare, čak i ljepljive trake jarkih boja su apsolutni neophodni. Nabavite im zanimljivu torbicu ili kutiju za pohranu kako bi sve držali na jednom mjestu.

Izgradite malo skrovište

Čak bismo i danas mogli provesti cijelo poslijepodne u vlastitom utočištu deka i plahti. Stvorite fantastično utočište za igru ​​svoje djece.

Prilikom odabira namještaja za dječju sobu upotrijebite svoju maštu i odaberite komade koji će omogućiti razne transformacije. Krevet u obliku kućice postat će koliba iz bajke ili princezina odaja.