15% na krevete uz kod LAKUNOC15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

15% na krevete uz kod LAKUNOC15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Otkrijte trendove interijera za 2023

Pitate li se što će ove godine biti u trendu na području uređenja interijera? Inspirirajte se s 7 najboljih trendova u dekoru, namještaju i dodacima s nama.

Organska estetika

Dekoracije i namještaj organskih oblika i materijala ove će godine imati glavnu ulogu u interijerima. Ovaj trend prema mekšim i zaobljenijim oblicima odražava želju za udobnošću uz unošenje elementa prirode u naše domove.

Proizvodi

Dekoracije i dodaci u širokoj paleti boja

Takozvano "dopaminsko uređenje" trend je ukrašavanja interijera svijetlim i živim bojama za podizanje raspoloženja i energije. Bilo da odlučite osvijetliti zid šarenim tapetama, bojom ili se fokusirati na izbor šarenih tekstila, sigurno ćete unijeti novi optimizam u svoj dom i život.

Proizvodi

Savršeno organiziran dom

Ljubav prema savršenoj organizaciji doma i dalje je u porastu. No, dok su do sada bili popularni otvoreni i prozračni sustavi polica ili staklene vitrine, sada se više radi o urednim ormarima s vratima koji cjelokupni prostor čine još čišćim i organiziranijim.

Proizvodi

Održivost i interijeri inspirirani prirodom

Trend održivosti u dizajnu interijera iz godine u godinu postaje sve jači i važniji. Usredotočite se na prirodne materijale kao što su drvo, bambus, kamenina, lan ili čak dodaci od morske trave. Ukrasite u nježnim nijansama zelene i plave koje su umirujuće i ugodne za oko.

Proizvodi

Slojevita rasvjeta

Pravo svjetlo drugi je najvažniji element dizajna u vašem domu nakon sheme boja. Ove godine, trend u rasvjeti fokusiran je na slojevitost kako bi se unijela dubina i toplina u vaš interijer.

Idealnu slojevitu rasvjetu prostora možete postići korištenjem podnih, zidnih i stolnih lampi uz glavnu stropnu rasvjetu. S ovim komplementarnim izvorima svjetla, uspjet ćete stvoriti ugodnije raspoloženje. Također se možete poigrati s različitim zidnim osvjetljenjem i vidjeti kako se mijenja atmosfera u prostoriji.

Proizvodi

Minimalistič Japandi stil

Vjerojatno ste čuli za Japandi stil, no on će tijekom 2023. godine biti u još većem porastu. Mješavina je to skandinavskog stila i japanske estetike, a ovako stilizirani interijeri minimalistički su, funkcionalni, ali topli. Inspiriran je principima wabi-sabija, koji traži ljepotu u jednostavnosti, nesavršenosti i nepostojanosti stvari.

Interijer inspiriran cyberpunkom

Futuristička cyberpunk estetika puna neonskih svjetala, LED traka, geometrijskih uzoraka, elektroničkih naprava te staklenih i metalnih elemenata također se vraća među trendove interijera.

Više inspiracija