Do -20% na proizvode skandinavskom stilu | Uštedite već danas →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Valentinovo za sve: proslavite s prijateljima, obitelji i kućnim ljubimcima

Valentinovo ne slave nužno samo ljudi u ljubavnoj vezi. Ljubav i privrženost dolaze u mnogim oblicima - bilo za članove obitelji, prijatelje, kolege ili vaše kućne ljubimce. Stoga ne zaboravite izraziti svoje osjećaje. Za vas imamo puno savjeta za darove kako biste ih razveselili.

Organizirajte zabavu s prijateljima

Ne sviđa vam se klasični koncept Valentinova? Zanemarite konvencije i učinite ga vlastitim. Uživajte u večeri s prijateljima koji su bili uz vas u dobrim i lošim vremenima.

Slatkoća kao dodatan začin vaše zabave

Kako biste svojoj zabavi dali svečaniji ugođaj od obične večere, pripazite na male detalje prilikom postavljanja stola. To mogu biti simpatične platnene salvete u ružičastoj boji, porculanske zdjelice za posluživanje u obliku srca ili vaza s rezanim cvijećem.

Dekoracije sa stilom

Valentinovo se, bez sumnje, vrti oko crvenih i ružičastih tonova - stoga odaberite nijansu koja vam se najviše sviđa za vaše ukrase i dodatke. Puderasto roza će izgledati suptilno, dok će jarka magenta boja biti upečatljiva za promjenu. Kako bi se te boje istaknule i kako bi rezultat izgledao skladno, upotpunite ih namještajem i dodacima u neutralnim i prirodnim tonovima poput bijele, bež ili smeđe.

Ono što osjećate u srcu - napišite u vašu čestitku za Valentinovo

Možda vaši voljeni jako dobro znaju što vam znače. Ipak, sjajno je izraziti svoje osjećaje naglas – ili barem pismeno. Vidjet ćete da ćete potpuno impresionirati osobu do koje vam je stalo. Vratite se u svoje školske dane kada su se dijelile rukom pisane čestitke za Valentinovo i napravite svoje. Imamo savjete za DIY čestitke za Valentinovo, kao i poveznicu za ispis smiješne čestitke.

Male stvari kojima ćete usrećiti svoje prijatelje, kolege (i sebe)

Ako želite darivati svoje najdraže, odaberite dodatak koji će njihovu svakodnevicu učiniti ugodnijom. To može biti elegantna šalica za kavu, dizajnerska bilježnica, mirisni sapun ili svijeća. Ako dobro poznajete njihov ukus, možete dodati i mali ukras ili vazu. Ali ako se ne usudite, poklon bon je bolje rješenje.

Ne zaboravite svoje dlakave prijatelje

Pružaju vam samo bezuvjetnu ljubav, (uglavnom) vam nikad ne govore "ne" i uvijek vas toplo dočekaju kad dođete kući. Upravo zato, razveselite svog voljenog ljubimca ne samo nečim ukusnim za jelo, već i novim krevetom ili elegantnim zdjelicama.