Za čak 30.000+ proizvoda jamčimo isporuku do Božića →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Božić u elegantnom stilu

Karolína Fardová
Karolína Fardová
Bonami Blogger

Neka se vaše blagdansko svečano raspoloženje odrazi i u stilu uređenja interijera, postavljanju stola i božićnog drvca. Želite li da ne bude pretjerano kićast, ali ipak da ostavlja glamurozan i otmjeni dojam? Tada ćete voljeti ukrase, dodatke i ukrase u elegantnom svečanom stilu s dozom luksuza.

Jednostavan, ali impresivan božićni stol

Prilikom postavljanja svečanog stola nemojte pretjerivati ​​s količinom ukrasa i dekoracija. Umjesto toga, pobrinite se da čak i funkcionalni i praktični komadi na stolu - poput pribora za jelo, svijećnjaka i salveta, budu dekorativni.

Neka zlatni detalji zasjaje uz prirodne boje

Blagdanski dojam koji ne izgleda previše "usiljeno" stvara se uravnoteženom kombinacijom boja. Ovdje bi trebala prednjačiti paleta prirodnih nijansi poput smeđe, bež, zelene i krem ​​boje. Dodatak dekoracija i detalja u zlatnoj ili srebrnoj boji stvorit će pravu dozu jedinstvenosti, a da rezultat ne izgleda pretjerano ili kićasto.

Držite se tradicionalnih materijala

Odaberite viseće ukrase za drvce ili prozore od visokokvalitetnih materijala poput stakla ili porculana. Precizno izrađeni papirnati ukrasi također mogu izgledati sjajno. Međutim, izbjegavajte šarene plastične kuglice ili druge ukrase s previše šljokica ili resicama jer su prikladni za ekstravagantniji stil ukrašavanja.

Stvorite atmosferu svijećnjacima i rasvjetom

Ugodna, topla bijela svjetlost potaknut će svečano raspoloženje. Izbjegavajte svjetiljke u boji i one s hladnom bijelom svjetlošću, neće stvoriti istu čarobnu atmosferu. Umjesto toga, poslužit će nekoliko jednostavnih porculanskih ili metalnih svijećnjaka. Najbolje će izgledati kombinacija nekoliko svijećnjaka različitih veličina ili oblika iz iste kolekcije.