Bonami Days -15 % na nesnižene proizvode | Kod: BONAMIDAYS15
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Božić u prirodnom stilu

Beáta Vaňková
Beáta Vaňková
Bonami Blogger

Ljubitelj ste ekološki prihvatljivih materijala, prirodnog izgleda i jednostavnih oblika? Kompleksnost, sjaj i blještavilo jednostavno nisu vaša stvar? Zato ukrasite svoj dom za Božić u prirodnom stilu. Koji su božićni ukrasi i dodaci najprikladniji i koje boje odabrati? Saznajte u nastavku i inspirirajte se.

Prirodni materijali: papir, drvo, staklo

Prirodnim stilom dominiraju božićni ukrasi od papira, keramike, drveta i stakla. Izostavite, dakle, obične plastične kuglice ili druge umjetne ukrase. Oni definitivno nisu kompatibilni s prirodnim stilom.

Jednako tako ni prirodni materijali ne bi smjeli nedostajati na božićnom stolu. Na primjer, prikladni su platneni ubrusi i podmetači, ukrasi od prirodnih grančica i posuđe u nježnim prirodnim bojama.

Prirodne boje

Zemljani tonovi predstavljaju mirne boje u dva različita oblika. Prvim dominiraju svijetlo neutralne boje kao što su smeđa, siva, bež, svijetlozelena i svijetloplava. drugim dominiraju tajanstvene i toplije boje s dubokim nijansama crvene, tamnozelene i plave. Ove se nijanse mogu nadopuniti zlatnom bojom kako bi vašem domu dodali dašak jedinstvenosti.

Dekoracije u prirodnom stilu

Možete birati između raznih božićnih ukrasa kao što su svjetleće zvijezde, drvena božićna drvca, čestitke, kao i ukrasi od češera, žira ili slame. Ručno izrađeni lančići od kokica i sušene kriške naranče također ponovno postaju vrlo popularni.