Proljetni popust -15% uz kod TRAVANJ15 |Samo do ponoći →
Mid Season Sale | Uštedite do 50% →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Dekoracije u skandinavskom stilu

Karolína Fardová
Karolína Fardová
Bonami Blogger

Današnji ubrzani urbani način života često nas tjera da žudimo za mirom i skladom u kući. Graciozan i minimalistički skandinavski inspiriran interijer pomoći će smiriti vaša preplavljena osjetila i iznemogle živce.

Pomoći ćemo vam odabrati i kombinirati dekoracije u skandinavskom stilu kako bi vaš interijer izgledao ne samo uredno i uravnoteženo, već i ugodno.

Uvijek birajte kvalitetu umjesto količine. Idite na manje ukrasa. Nemojte zatrpati prostor. Umjesto toga, nemojte se ustručavati ulagati u one komade koje stvarno želite.
Skandinavski interijeri izgledaju sjajno s prirodnim elementima. Izbjegavajte umjetne materijale i umjesto toga birajte dodatke i ukrase od drveta, kamena, keramike, lana, jute, vune ili ovčje kože.
Držite se osnovne palete boja, koja se u skandi stilu sastoji od neutralnih nijansi bež, svijetlosive i bijele. Samo neka se tu i tamo ističe kakav dodatak kontrastne boje.
Nemojte previše eksperimentirati s oblicima i različitim uzorcima. Meke, čiste linije i jednostavnost najbolje se ističu u skandi interijeru. S druge strane, kombiniranje tekstura i materijala dodat će interijeru pravu količinu dubine i udobnosti.
Iako bi skandinavski interijer trebao biti što je više moguće minimalistički i nenatrpan, on ipak stavlja snažan naglasak na udobnost. Unesite pravi hygge ugođaj dodavanjem dodataka koji stvaraju osjećaj ugode. To može biti vunena deka, jastuci ili čak puno svijeća.