15% popusta uz kod LJETO15 | Uštedite već danas →
10 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Furninova

Nabavite sofu jednog od vodećih skandinavskih proizvođača i napravite mjesta za jednostavnost i eleganciju u svom interijeru. Robna marka Furninova na tržištu je od ranih 90-ih. I za to vrijeme izbrusila je svoj stil koji karakterizira visoka estetika i funkcionalnost proizvoda. Podrazumijeva se i korištenje kvalitetnih materijala za izradu.

3 razloga za odabir brenda Furninova

Furninova proizvodi moderan namještaj za sjedenje od visokokvalitetnih materijala koji se može pohvaliti nizom različitih certifikata. Osim stilom i kvalitetom, kupce osvaja i dugim vijekom trajanja namještaja te dugoročno održivom proizvodnjom. Desetljeća iskustva a volja za korektnim i poštenim radom svrstava Furninovu među popularne i cijenjene brendove.

Obrtnička izrada
Furninova je daleko od masovne proizvodnje. Cjelokupna proizvodnja odvija se u vlastitim pogonima i više je obrtnička. Proizvodnja okvira, montaža pojedinačnih dijelova, presvlake - sve to pružaju profesionalci u svom području.

Obzirnost prema prirodi
Tijekom proizvodnje Furninova ne koristi opasne boje niti druge pomoćne kemikalije. Kao rezultat toga, sofe se proizvode uz maksimalnu brigu o dobrim radnim uvjetima za zaposlenike, zdravlju kupaca i okolišu.

Materijali visoke kvalitete
Tkanine za presvlake zadovoljavaju međunarodne certifikate i najviše zahtjeve. Ne postoji opasnost od alergijskih reakcija ili drugih zdravstvenih problema. Korišteno drvo ima FSC® certifikat. Stoga dolazi isključivo iz održivo uzgojenih šuma.

Prizvodi po kategorijama

Filteri i sortiranja
Boja
Savjet
Cijena
Filteri i sortiranja
Boja
CrvenaCrvenaCrvena (6)ŽutaŽutaŽuta (2)BijelaBijelaBijela (6)ZelenaZelenaZelena (8)CrnaCrnaCrna (0)PlavaPlavaPlava (0)NarančaNarančaNaranča (6)RužičastaRužičastaRužičasta (0)LjubičastaLjubičastaLjubičasta (0)SivaSivaSiva (26)SmeđaSmeđaSmeđa (6)VišebojnaVišebojnaVišebojna (0)ProzirnoProzirnoProzirno (0)BežBežBež (14)TirkiznaTirkiznaTirkizna (0)SrebrnaSrebrnaSrebrna (0)ZlatnaZlatnaZlatna (0)PrirodnaPrirodnaPrirodna (0)
Cijena
Dostupnost
Prikazuje 48 od 66 proizvoda