15% popusta uz kod LJETO15 | Uštedite već danas →
10 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Wenko

Supružnici Wietze Wenselaar i Maria Köllner stvorili su brend Wenko zahvaljujući svojoj domišljatosti i strasti prema poslu. Nude široku paletu proizvoda za kućanstvo koji odražavaju kvalitetu, pristupačnost i želju za inovacijama. To dokazuje više od 1000 patenata i prava na trgovačke znakove.

3 razloga zašto odabrati brend Wenko

Brand Wenko je od kraja 50-ih godina prošlog stoljeća fokusiran na proizvodnju dodataka i raznih potrepština za dom, s naglaskom na kupaonski, kuhinjski namještaj i pribor kao i dodatke za čišćenje. Svaki od njih uključuje tim izumitelja i dizajnera koji stvaraju proizvod koji će biti ne samo praktičan, već i visoke kvalitete.

Inovacija kao glavni princip
Brend Wenko vođen je inventivnim duhom i željom za inovacijom. Stalno pokušavaju poboljšati svoje proizvode kako bi svojim kupcima mogli pružiti visoku kvalitetu po razumnoj cijeni.

Cijeli niz sustava za pričvršćivanje
Kako bi čak i oni koji žive u iznajmljenom stanu mogli uživati u zidnim dodacima, Wenko nudi različita rješenja za pričvršćivanje bez bušenja. Montaža je jednostavna i prikladna za gotovo sve nosive površine.

Izuzetno široka ponuda
Od cjenovno najpovoljnijih proizvoda do onih vrhunske kvalitete koje će cijeniti i najzahtjevniji. Raznolika kolekcija omogućuje jednostavno opremanje cijelog kućanstva u jednom stilu.

Filteri i sortiranja
Savjet
Cijena
Viseći sustav
Sniženje
Noviteti
Filteri i sortiranja
Prikazuje 48 od 2367 proizvoda