Menu
30 Kn za vasRegistracijaPrijava30 Kn za vasKošarica
PočetnaPočetnaInspiracija

Kako urediti kupaonicu

Čak i ako ste strogi minimalist, vaša kupaonica će biti puna šampona, sapuna i ostalih sitnica za svakodnevnu njegu te potrepština za čišćenje. Kako u poplavi svakojakih losiona, krema i ostalih bočica, osigurati red u kupaonici i pritom ostaviti impresivan dojam?

Ne očajavajte. Odaberite prave organizatore i kupaonske dodatke i svaka će kupaonica odjednom postati prekrasna oaza za čišćenje tijela i duše.

1. Harmonija

Temelj za održavanje reda u kupaonici kupaonice bit će razni dodaci u obliku kutija, posuda za sapun i držača za ručnike. Kako bi cjelina izgledala organizirano, bitno je uskladiti njihovu teksturu i boju sa sanitarijama. Ali, nemojte se bojati oživiti robusnije drvene komada s minimalističkim kupaonskim dodacima .

2. Upotrijebite (ne)prozirne kutije

Za laku orijentaciju i dostupnost, spremite najčešće korištene toaletne potrepštine tako da vam budu nadohvat ruke i podijelite ih u spremnike prema načinu korištenja. Dok drvene četke ili kistove za šminkanje možete izložiti u prozirnom organizatoru za kupaonicu, svu kozmetiku s neuglednom ambalažom sakrijte u košare ili kutije. Na ovaj način neće narušavati red.

3. Birajte (vodo)otporno

U vlažnim okruženjima birajte materijale otporne na vlagu. Sa staklenim, keramičkim ili metalnim kupaonskim dodacima nećete pogriješiti. Želite li prostor učiniti ugodnim pomoću drvenih ili pletenih dodataka, posegnite za bambusom ili ratanom. Kutije od tkanine se lako održavaju i možete ih uskladiti s interijerom kupaonice.

4. Ne zaboravite organizirati make-up

Posebni organizatori šminke osiguravaju savršen red u šminkanju, ali i kupaonici. Odaberite visokokvalitetnu plastiku koja se lako čisti i ostaje postojana. Stalci za nakit nisu samo praktičan dodatak, već će poslužiti i kao stilski ukras za kupaonicu.

5. Maksimalno iskoristite prostor

Prostora za pohranu nikad dosta. Pogotovo u malim kupaonicama. Uz usku kupaonsku policu, izvlačite maksimum iz svakog centimetra prostora. U nju stane opsežan kozmetički arsenal i proizvodi za čišćenje. Osim toga, mobilna je pa ju je lako premještati.

6. Dodajte police (ne morate ni bušiti)

Police s vakuumskim mehanizmom Compactor oduševit će svakoga tko želi izbjeći bušenje. Zahvaljujući samonosivom sustavu, pričvrstit ćete policu na zid u svega nekoliko sekundi.

Više ideja za kupaonicu možete pronaći ovdje