Bonami Days do -50% | Produženo →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Kako urediti kupaonicu

Kateřina Chourová
Kateřina Chourová
Bonami Blogger

Ni kupaonica strogog minimalista ne može bez šampona, mirisnih sapuna i ostale kozmetike za svakodnevnu njegu kože. Ali kako organizirati svoju kupaonicu u moru losiona, krema i ostalih bitnih potrepština i pritom ostaviti elegantan dojam?

Ne morate brinuti. Samo nabavite prave kupaonske organizatore ili dodatke i svaka će kupaonica postati impresivna oaza za čišćenje tijela i duše.

Uskladite dodatke sa sanitarnim čvorovima

Razna "skrovišta" u obliku kutija, posuda za sapun i držača za ručnike bit će osnova za raspored kupaonice. Kako bi cjelina izgledala organizirano, važno je njihovu teksturu i boju uskladiti sa sanitarnim elementima kupaonice. Međutim, nemojte se bojati posvijetliti čvršće drvene komade minimalističkim kupaonskim dodacima.

Iskoristite (ne)prozirne kutije

Radi lakšeg snalaženja i rukovanja, stavite najčešće korištene toaletne potrepštine na dohvat ruke i podijelite ih u kutije ovisno o namjeni. Dok drvene četke ili pamučne jastučiće možete izložiti u prozirnom kupaoničkom organizatoru, sakrijte neuglednu kozmetičku ambalažu u košaricu za pohranu. Na taj način razne bočice neće djelovati neuredno.

Birajte vodootporne komade

Dajte prednost materijalima otpornim na vlagu za vlažna okruženja. Nikada nećete pogriješiti s kupaonskim dodacima od stakla, keramike ili metala. Ako želite prostor učiniti ugodnijim drvenim ili pletenim kupaonskim košarama, odlučite se posebno za košare od bambusa ili ratana. Košara za rublje koja se lako pere i može se razigrano uklopiti u dekor vaše kupaonice je odličan izbor.

Ne zaboravite organizator šminke

Posebni organizatori šminke osiguravaju savršenu urednost među vašom dekorativnom kozmetikom i šminkom. Birajte one izrađene od visokokvalitetne plastike koje se ne samo lako peru nego su i postojane boje. Police za nakit nisu samo praktičan dodatak, već služe i kao moderan ukras za kupaonicu.

Iskoristite prazna mjesta

Nikada nećete imati dovoljno prostora za pohranu. Pogotovo u malim kupaonicama. S mobilnom kupaonskom policom možete maksimalno iskoristiti svaki centimetar. Osim toga, mobilne police je lako premjestiti ili maknuti.

Dodajte police (čak i bez bušenja)

Naravno, ne smije se propustiti ni organizatore za tuš kabinu. Zahvaljujući vakuumskim policama i organizatorima, to se može učiniti bez bušenja. Zapravo, pričvršćivanje na zid je pitanje sekunde zbog samo-prianjajućeg sustava. Dakle, zaista vam je potreban samo malo truda kako biste učinkovito i lijepo organizirali svoju kupaonicu.