Posjetili smo: kupaonicu u Mid century stilu

Kateřina Chourová
Kateřina Chourová
Bonami Blogger

Blogerica Ania Dominik poznatija kao Scraperka već se nekoliko godina bavi dizajnom interijera. I zato je imala vrlo jasnu viziju kada je opremala vlastitu kupaonicu - uglavnom je željela prostranu koja bi miješala klasične komade s minimalističkim.

Žudjela je za kupaonicom s bijelom keramikom, masivnim drvetom i metalnim elementima. Na kraju je to uspjela iskombinirati, stvorivši jedinstveni Mid century interijer, u kojem imaginarni šlag na torti predstavljaju pozlaćene retro slavine i radijator.

Mid century kupaonica

U Aninoj kupaonici ništa nije slučajno. Sve je promišljeno. Zahvaljujući jednostavnim bojama, izgleda prozračno unatoč velikom broju zlatnih elemenata. Klasične zidne pločice i crno-bijeli pod također se savršeno slažu. Međutim, elementi od ratana i drvo igraju glavnu ulogu.

Najviše obožavam svoju kadu i večernje tople kupke. Palim svijeće, pustim svoju omiljenu glazbu i dodam aromatično ulje u kadu... Knjiga, šalica toplog čaja ili čaša vina i u raju sam.

Što se tiče dodataka poput ručnika, ogledala, organizatora ili posuda za sapun, kupujem ih spontano. Puno divnih detalja za kupaonicu može se pronaći u e-trgovinama. Pouzdajem se u Bonami.

Više savjeta i proizvoda za uređenje kupaonice.