Bonami Days do -50% | Produženo →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Predstavljamo vam novi brend kupaonskog namještaja Pelipal

Beáta Vaňková
Beáta Vaňková
Bonami Blogger

Sanjate o lijepoj i modernoj kupaonici? Na Bonamiju imamo novi brend kupaonskog namještaja Pelipal koji poštuje tradiciju, ali ne zaobilazi ni nove trendove. U njegovom repertoaru pronaći ćete bezvremenske komade pouzdane kvalitete čijom kupnjom nećete naštetiti ni svom novčaniku.

Proizvodi brenda Pelipal

Ovaj brend nudi niske, visoke i viseće kupaonske ormariće u raznim bojama poput bijele, sive, pastelno zelene ili hrastovog dekora. Ormariće možete nadopuniti zidnim ogledalom s osvjetljenjem i dizajnerskim umivaonikom. Svi proizvodi imaju jednostavnu konstrukciju i bezvremenski dizajn koji odgovara svim stilovima interijera.


Kako pravilno održavati kupaonski namještaj

Pravilnim održavanjem možete znatno produljiti vijek trajanja kupaonskog namještaja. Iako je namještaj prilagođen vlažnom okruženju kupaonica, to ne znači da je vodootporan. Kad god poprskate vodu po namještaju, obrišite ga krpom. Nakon svakog kupanja i tuširanja temeljito prozračite prostoriju.

Nikada ne koristite proizvode za čišćenje koji bi mogli oštetiti ili izgrebati namještaj. Prikladni su neabrazivni proizvodi poput meke krpe i blagog deterdženta.