15% na krevete uz kod LAKUNOC15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

15% na krevete uz kod LAKUNOC15*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Probudite proljeće u svom domu

Beskrajna zima je na trenutke nepodnošljiva, ali na svu sreću, proljeće već pomalo kuca na vrata, a s njim i novi val energije. Je li i vaš dom zaslužio dozu energije?

Inspirirajte se našim izborom namještaja i dodataka u pastelnim bojama . Možda ćete pronaći svoj komad iz snova.

Za živopisniji interijer

Ništa ne dočarava proljeće bolje od nježnog živog cvijeća i biljaka. Kako bi se još bolje istaknulo u interijeru, nabavite elegantnu vazu - ili, još bolje, dvije.

Ako kombinirate više različitih vaza, efekt će biti impresivniji. Samo pazite da vaze uvijek budu povezane određenim elementom, poput materijala ili nijanse. Tada će vaše dekoracije izgledati skladno.

Doza minimalizma

Ako u interijeru želite dočarati proljetnu svježinu, ali ne volite cvjetne motive ili "preslatke" nijanse ružičaste u kombinaciji sa žutom, neka vaš izbor budu pastelni tonovi plave i zelene.

Interijer će izgledati živahno, ali ne previše slatko. Ove se boje izvrsno ističu na sofama, foteljama, tepisima, kao i na manjim dodacima kao što su karirani jastuci ili zavjese.

Krepki obrok

Muči vas proljetni umor? Nadoknadite svoju energiju laganim i hranjivim obrokom. Ako ga poslužite u nježnim tanjurima iz kolekcije Blossom brenda Villeroy & Boch, uživat ćete i u estetici.

Preuredite spavaću sobu

Osvježite i svoju spavaću sobu. Zamijenite zimsku posteljinu s onom u nježnim proljetnim bojama ili biljnim motivima. Zamijenite baršunaste zimske zavjese lanenima, a teški zimski poplun laganim prekrivačem. Ujutro ćete se puno lakše ustajati.

Proizvodi

Više inspiracija