Bonami Days do -50% | Produženo →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Sve za vrtnu večeru u boemskom stilu

Andrej Mokoš
Andrej Mokoš
Bonami Blogger

Na zraku sve ima bolji okus. Tim više ako servirate razne delicije u bojama ljeta. Poznata slovačka voditeljica Soňa Skoncová uživa u ljetnim roštiljima u boemskom duhu u svojoj vikendici.

Tanjure veselog dizajna upotpunite originalnim čašama i praktičnim priborom te uživajte u hrani i piću dugo u noć. U očima obitelji i prijatelja postat ćete nezaboravan domaćin.

Serviranje u boemskom stilu

Osim ukusne hrane, unesite i dozu stila na stol. Bijeli tanjuri klasik su koji ćete pronaći u brojnim kućanstvima, no rijetki trenuci provedeni vani s najdražima zahtijevaju pravi praznik za oči. Soňa je stoga odabrala bogato ukrašeno posuđe u upadljivim bojama koje se izravno ističe na pozadini zelenila.

Nemojte se bojati kombinacije različitih boja i uzoraka - što je ambijent šareniji, to će se vaši gosti osjećati opuštenije. Villa d'Este setovi posuđa unijet će život i razigranost u vašu blagovaonicu na otvorenom. Na kraju, dodajte jednostavan pribor za jelo kako biste postigli savršen sklad.

Grickalica u duginim bojama

Započnite svoju vrtnu gozbu zdravicom iz čaša koja će vam donijeti dobro raspoloženje. Njihove raznolike nijanse odražavaju raznolikost prirode, a ujedno i jedinstvenost vaših gostiju. Osim toga, svi prisutni mogu odabrati svoju omiljenu boju i s još više užitka uživati ​​u ljetnom piću.

No, kako bi ploča izgledala ukusno i elegantno, Soňa je posegnula za vrčem od prozirnog kristalnog stakla i tako postigla vizualnu ravnotežu. Ostaje samo pripremiti osvježavajuće ljetne napitke.

Dodatna oprema za veći užitak

Na vrtnoj gozbi, naravno, najveća atrakcija je ukusno pripremljena hrana. Za to je idealan dobro pripremljeni roštilj, koji je sastavni dio svakog događanja na otvorenom. Pokažite se kao profesionalni domaćin sa spremnim potrebnim alatima. Delicije s roštilja možete staviti izravno na tanjur za posluživanje zanimljivog dizajna.