Predbožićni popusti: Najmanje -20 % na 10.000+ proizvoda | Uštedite →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

5 savjeta za postavljanje oglasne ploče

Oglasna ploča ima nezamjenjivo mjesto u kućnom uredu. Prije svega, može vam poslužiti na vrlo praktičan način za pohranjivanje papirnatog materijala, adresara ili rokovnika.

Njena jednako važna funkcija je inspirativna, na primjer u obliku Moadboarda koja će vam pomoći da započnete bilo koji kreativni projekt.

Oglasna ploča u vašem stilu

Prije svega odaberite oglasnu ploču koja odgovara stilu vašeg radnog prostora. Možete birati između minimalističkih žičanih komada, magnetskih, upečatljivih drvenih ili klasičnih od pluta.

Pribor koji će vašu oglasnu ploču učiniti funkcionalnijom

Unaprijedite svoju oglasnu ploču nizom dodataka kako biste je maksimalno iskoristili. Dodajte policu ili kuke da objesite ono što vam je potrebno, ili viseću šalicu ili košaru za pohranu da drže manje predmete, vaše olovke ili druge umjetničke potrepštine.

Lampice za stil i atmosferu

Ako svojoj oglasnoj ploči i radnom kutku želite dodati i kreativnost, postavite lampice ili malu svjetiljku. Posebno (ali ne samo) u tmurnim danima, oglasna ploča će izgledati posebno optimistično.

Dodajte biljke

Zeleni element obogatit će vašu oglasnu ploču svježom energijom. Zelena boja blagotvorno djeluje i na umorne oči. Spektakularne biljke koje nisu zahtjevne za održavanje, na primjer, tillandsije, koje ne zahtijevaju nikakvu zemlju i možete ih samo objesiti. Naravno, svaka biljka će izgledati sjajno. Možda čak i umjetna, ako ne želite voditi brigu o biljkama.

Ne ograničavajte svoju kreativnost određenim prostorom

Sumnjate da jedna oglasna ploča neće biti dovoljna? Tada biste trebali odabrati oglasnu ploču koja se može lako proširiti dodavanjem više odjeljaka. Na taj način vaša ploča ili moadboard mogu narasti u stvarno veliki format. S ovakvom oglasnom pločom možete se upustiti u mnoge projekte - na primjer, odabrati idealnu paletu boja za svoj dom.