Imamo novu aplikaciju | Otkrijte sve pogodnosti →
10 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

iDesign

Osnovan 1974. godine od strane Boba Immermana, brend iDesign fokusiran je na proizvodnju dizajnerskih kućnih potrepština i organizatora za pohranu za učinkovitiju i elegantniju organizaciju interijera. Pritom slijedi nepromjenjivi cilj – olakšati svakodnevni život inovativnim proizvodima po pristupačnoj cijeni. Kroz održivu ambalažu, reciklirane i reciklirajuće materijale, tijekom proizvodnje razmišljaju i o okolišu.

3 razloga za odabir brenda iDesign

Za bolju pregledost svih bitnih stvari. Vizija je to američkog brenda iDesign čije proizvode karakterizira cjenovna pristupačnost, jednostavan dizajn, mirne boje i nadasve visoka funkcionalnost.

Svestranost proizvoda
Kutije, košare, pladnjevi. Ovo je samo kratki popis rješenja za pohranu koje nudi ovaj brend. S pametnim i višenamjenskim dizajnom možete unijeti red u svaku prostoriju.

Inovativnost
Glavni cilj brenda iDesign je pojednostaviti živote svojih kupaca. Inovativnost je vrlo povezana s postizanjem ovog cilja i njegovim kontinuiranim razvojem.

Za čišći planet
Održivost je veliki dio njihove DNK. Zato se oslanjaju na održivu ambalažu i reciklirane materijale koji se mogu reciklirati. To ide ruku pod ruku s naporima da se smanji otpad.

Filteri i sortiranja
Savjet
Cijena
Dostupnost
Sniženje
Filteri i sortiranja
Cijena
Dostupnost
Tip ponude
Prikazuje 48 od 492 proizvoda