Želite živjeti po svom? Inspirirajte se →
Sve za kupaonicu do 15% jeftinije | Uštedite već danas →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Ljetno kino u vrtu Veronike Arichteve

Želite uživati u romantici ljetnog kina? Pomoći ćemo vam! Napravite ljetno kino u vlastitom vrtu, i uživajte u omiljenim filmovima i serijama s najbližima.

Inspirirajte se uređenjem u boho stilu Veronike Arichtevy i njenog supruga Biser Arichtevy . Tko može dati bolje savjete o filmskom maratonu na otvorenom nego glumica i filmska redateljica?

Kako napraviti ljetno kino?

Idealan je projektor s ugrađenim zvučnikom i daljinskim upravljačem - možete ga zaustaviti kada vam ponestane kokica. Potrebno je instalirati i platno. Veroniki je pomogao iskusan Bonami tim. I nije bilo teško. Četiri para spretnih ruku, dvije grede i bijela plahta dovoljni su za improvizirano ljetno kino. A projekciju možete imati i na zidu kuće, ako je to moguće.

Dnevni boravak na otvorenom

Kako bi dojam ugodne vanjske sobe bio savršen i kako bi Veronika i Biser uživali u filmovima u potpunoj udobnosti, iskoristili smo fotelje Karup Designa koje se mogu transformirati u prostrane ležaljke u trenu. Boho dojam osiguravaju dodaci - pufovi, deke, lampioni i jastuci. Za ovaj stil svakako slijedite pravilo - više je više.

Rasvjeta za dobro raspoloženje

Razmislite o stvaranju prave atmosfere za duge ljetne večeri. Stoga oko prostora za sjedenje rasporedite lampione i lampice. A uz nekoliko svijeća, i romantika je tu.

Udobno i praktično

Praktičan odabir su vanjski tepisi, koje možete postaviti u zatvorenom i na otvorenom. Vrlo su izdržljivi, tako da mogu podnijeti svaku kišu ili dječju zabavu. Osim toga, vrlo lako se održavaju, vodom i krpom.

Veronika i Biser planiraju cijelo ljeto ostaviti kino u vrtu. Bit će prikladno i za sinov rođendan i za druženja s prijateljima.