10% popusta na sjedeće garniture uz kod SOFA10*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

10% popusta na sjedeće garniture uz kod SOFA10*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

Ljetno kino u vrtu Veronike Arichtevy

Želite uživati u romantici ljetnog kina? Pomoći ćemo vam! Napravite ljetno kino u vlastitom vrtu, i uživajte u omiljenim filmovima i serijama s najbližima.

Inspirirajte se uređenjem u boho stilu Veronike Arichtevy i njenog supruga Biser Arichtevy . Tko može dati bolje savjete o filmskom maratonu na otvorenom nego glumica i filmska redateljica?

Kako napraviti ljetno kino?

Idealan je projektor s ugrađenim zvučnikom i daljinskim upravljačem - možete ga zaustaviti kada vam ponestane kokica. Potrebno je instalirati i platno. Veroniki je pomogao iskusan Bonami tim. I nije bilo teško. Četiri para spretnih ruku, dvije grede i bijela plahta dovoljni su za improvizirano ljetno kino. A projekciju možete imati i na zidu kuće, ako je to moguće.

Dnevni boravak na otvorenom

Kako bi dojam ugodne vanjske sobe bio savršen i kako bi Veronika i Biser uživali u filmovima u potpunoj udobnosti, iskoristili smo fotelje Karup Designa koje se mogu transformirati u prostrane ležaljke u trenu. Boho dojam osiguravaju dodaci - pufovi, deke, lampioni i jastuci. Za ovaj stil svakako slijedite pravilo - više je više.

Rasvjeta za dobro raspoloženje

Razmislite o stvaranju prave atmosfere za duge ljetne večeri. Stoga oko prostora za sjedenje rasporedite lampione i lampice. A uz nekoliko svijeća, i romantika je tu.