-20% na narudžbe iznad 200 € (1506,90 kn) uz kod MINUS20*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

-20% na narudžbe iznad 200 € (1506,90 kn) uz kod MINUS20*Ne odnosi se na već snižene i određene odabrane proizvode.

5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Proljetna preobrazba regala za knjige

Beáta Vaňková
Beáta Vaňková
Bonami Blogger

Posljednjih godina biblioteka je postala izvorni element uređenja interijera. Osim knjiga, u nju možete pohraniti i stvari koje želite izložiti. Ako svoje ukrase dobro odaberete, dobit ćete lijepo zaokruženu kombinaciju stilova i boja koje možete mijenjati prema potrebi.

Budući da je proljeće ovdje, pokazat ćemo vam kako pomoću ukrasa učiniti da vaše police za knjige izgledaju svjetlije i blistavije.

Proizvodi

Proljetna dekoracija za biblioteku

Police biblioteke za knjige možete ukrasiti raznim ukrasima. Odabrali smo šareni sat, malo ogledalo, dizajnerske svijećnjake, mirisne svijeće i posude s biljkama.

Ako ste ljubitelj društvenih igara, nemojte se bojati ukrasiti dio svoje biblioteke igrama. Kućna biblioteka je odraz onoga što volite. Isto vrijedi i za, primjerice, gramofonske ploče ili suvenire s putovanja.

SAVJET: Složite knjige okomito i vodoravno. Okomito posložene knjige više stanu na police, a hrpe izgledaju zanimljivije. Zatim na njih možete staviti originalne ukrase.

Osvijetlite biblioteku pastelnim bojama

Biblioteka bi trebala biti tiha. Ali to ne znači da bi trebao biti dosadan na prvi pogled. Baš suprotno! Nemojte se bojati raznih šarenih ukrasa. One će uljepšati unutrašnjost cijele prostorije i dati vam energiju i pozitivno raspoloženje kad god dođete po neku od svojih omiljenih knjiga.

Proljeće je tipično po pastelnim bojama koje možete vidjeti na drveću i cvijeću kada idete u šetnju prirodom. Neka se nježno ružičasta, zelena, žuta i plava posebno istaknu.

SAVJET: Svoj interijer možete na graciozan način povezati s bibliotekom proljetnom tematikom tako da na stol postavite vazu sa svježim proljetnim cvijećem poput tulipana, narcisa ili zumbula.

Nadopunite knjige umjetnošću

Dajte svojoj biblioteci osobni pečat i u nju uključite umjetnost. Odaberite sliku ili skulpturu i uklopite je u mozaik svojih polica za knjige. Ne morate bušiti zid, samo prislonite sliku na stražnju stijenku police za knjige. Proljeće je puno cvjetnih motiva pa odaberite sliku koja odražava ovo veselo godišnje doba.

Više inspiracija