Proljetni popust -15% uz kod TRAVANJ15 |Samo do ponoći →
Mid Season Sale | Uštedite do 50% →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

TOP 5: svijeće i svijećnjaci

U hladnim i tmurnim danima najbolje je uživati ​​u opuštenoj hygge atmosferi kod kuće. A to možete stvoriti toplim svjetlom svijeća. Inspirirajte se izborom najoriginalnijih i najpopularnijih svijećnjaka i svijećnjaka.

Svijećnjaci Kähler Design

Svaki je drugačiji, ali najbolje izgledaju zajedno. Ovi kultni, ručno izrađeni kućni svijećnjaci iz kolekcije Urbania dolaze iz radionice dizajnerskog dvojca R7B (Mette Bache i Barbara Bendix Becker). Uljepšat će svaku prozorsku dasku, policu ili stol, ali će i danju izgledati odlično.

Mirisne svijeće iz centra Praga

Parfumed Prague svijeće ručno su izrađene u Češkoj od 100% prirodnog sojinog voska. To ih čini veganskim, biorazgradivim i netoksičnim. Međutim, ono što ćete kod njih najviše voljeti su njihovi savršeni mirisi.

Svijećnjak umjesto adventskog vijenca

Nemate vremena za izradu zelenog adventskog vijenca? Umjesto njega koristite svijećnjak za 4 svijeće - elegantno i brzo rješenje koje će lijepo izgledati na vašem stolu.

Adventske svijeće

Kako bi bilo da u Adventu umjesto čokoladica iz kalendara odvojite vrijeme za sebe? Zapalite adventsku svijeću i uživajte u trenutku udobnosti svake večeri.

Minimalističke svijeće i svijećnjaci

Svijeće od soje brenda Blomus ne stvaraju čađ, netoksične su i ekološki prihvatljive. Osim toga, kada ova nevjerojatno mirisna svijeća izgori, možete upotrijebiti njen elegantni betonski spremnik na druge načine - možda kao stalak za olovke ili malu teglu za biljke.