Proljetni popust -15% uz kod TRAVANJ15 |Samo do ponoći →
Mid Season Sale | Uštedite do 50% →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

TOP 5: Najbolji pomoćnici za božićno čišćenje

Karolína Fardová
Karolína Fardová
Bonami Blogger

Čišćenje vjerojatno nikome nije omiljeno kada su u pitanju predbožićne pripreme. Ipak, ako imate prave pomagače - pribor i dodatke, sve će ići glatko i brzo. Otkrivamo vam one najbolje.

Kante i krpe

Kvalitetan i funkcionalan mop uštedjet će vam puno stresa i vremena. Na primjer, Twist Ergo brenda LEIFHEIT idealan je čak i za vrlo osjetljive podove. Zahvaljujući sustavu za cijeđenje uvijek ćete imati savršeno vlažnu krpu s kojom ćete lako čistiti drvene podove, a pomoću pokretnog zgloba možete pristupiti i teško dostupnim mjestima poput ispod kreveta ili ormara.

Usisavači (za prozore)

Osjećate li se uvijek pomalo znojno i umorno kada samo pomislite na čišćenje prozora? Olakšajte si proces nabavkom usisavača za prozore koji će vam pomoći da posao obavite u tren oka, a rezultati će biti savršeni.

Brisači za prašinu

Nemate vremena ili volje za mokro brisanje namještaja ili ukrasa? Onda će vam odgovarati krpa za prašinu koja upija prašinu i prljavštinu te ju jednostavno otresete.

Čišćenje stakla

Ne morate imati sve savršeno očišćeno - samo savršeno ispolirajte sve sjajne površine i ogledala za dobar efekt. A pravi brisač može vam pomoći u tome.

Kutije za bolju organizaciju

Kako biste izbjegli prečesto čišćenje, usredotočite se na jasnu organizaciju. U kuhinji, kupaonici ili čak u radnoj sobi, cijenit ćete kutije iz kolekcije The Home Edit. Zahvaljujući različitim veličinama i prozirnom materijalu, moći ćete sve pratiti.