Proljetni popust -15% uz kod TRAVANJ15 |Samo do ponoći →
Mid Season Sale | Uštedite do 50% →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

TOP 5: Božićni stol

Svečani blagovaonski stol ili postavljanje svečanog stola definitivno je dio stvaranja božićnog ugođaja. Inspirirajte se našim Top 5 odabirom Bonami kupaca za najatraktivnije kolekcije posuđa, čaša i pribora. S ovim ćete komadima zajamčeno unijeti stil u svoja zajednička jela i druženja za stolom.

Setovi posuđa Bonami Selection

Najveća prednost setova posuđa od kamenine Malia Collection brenda Bonami Selection je njihova svestranost. Raznovrsni monokromatski dizajn u neutralnim prirodnim tonovima i minimalističkim oblicima istaknut će se na svečanom stolu, ali i u svakodnevnoj uporabi.

Osim toga, kamenina je iznimno otporna na visoke temperature i mehanička oštećenja, pa će posuđe trajati dugo vremena.

Eva Solo stakleni pribor

Brend Eva Solo prvak je kada su u pitanju dodaci savršenih, minimalističkih, funkcionalnih i gracioznih oblika. A čaše ovog brenda nisu iznimka. Iako su vrlo jednostavnog oblika, preciznom izradom i originalnim detaljima ostavit će odličan dojam na vašem stolu.

Pribor za jelo u zlatnoj, mesing ili crnoj boji

Ako ste trenutno u potrazi za novim priborom za jelo, razmislite o kupnji drugačije boje od klasičnih opcija od nehrđajućeg čelika ili srebra. Pribor za jelo u zlatnoj i crnoj boji vašem će stolu dodati dašak originalnosti i elegantnosti bez napora.

Svečano posuđe Kähler Design

Snježnobijelo minimalističko posuđe Kähler Design u novoj božićnoj kolekciji nadopunjeno je simpatičnim crtežima borovih grančica s tradicionalnim figurama i ukrasima koji jednostavno osvajaju naša srca.

Ako ste minimalističke duše, ali volite tradicionalne božićne ukrase, svidjet će vam se ovo posuđe.

Čaše Lyngby Glas

Fini rebrasti dizajn i zlatni rub čine čaše iz kolekcije Palermo and Firenze Lyngby Glasa idealnim za svečane i elegantne stolove. Još će bolje izgledati u kombinaciji s različitim vrstama čaša iz iste kolekcije.