Ova web stranica koristi kolačiće. Više informacija o korištenju, primjeni i odobravanju datoteka možete pronaći ovdje

ok
Menu
80 Kn za vasRegistracijaPrijava80 Kn za vasKošarica
PočetnaPočetnaInspiracija

Savjeti za pripremu minimalističkog božićnog stola

1

Nesavršenost kao prednost

Iako jednostavni porculanski komadi nikada ne izlaze iz mode, ne biste trebali brinuti o pojavi nesavršenosti prilikom uređenja minimalističkog stola. Tanjuri nepravilnog oblika dodaju blagovaonici dašak ležernosti. Set u neutralnoj boji poput bijele, krem ​​ili sive definitivno će ostaviti elegantan dojam.

Savjet:
Koristite različite setove! Postavite sivi tanjur za jelo i na njega tanjur za juhu druge boje.

2

Jednostavan i elegantan pribor za jelo

Neobičan pribor za jelo dodatno naglašava svečani izgled. Držite se minimalizma i pored tanjura postavite pribor jednostavnih oblika i boja, koji se također može napraviti od obojenih metala . Također možete posegnuti za ukrašenijim komadima. Odaberite pozlaćeni pribor s gravurama koji će stolu dati sjaj i elegantan dodir.

3

Ubrusi kao točka na i

Ubrusi također mogu biti ukras stola. Laneni ubrusi posebno su prikladni za to jer privlače pozornost svojom zanimljivom strukturom i praktičnošću. Oni su organski i antibakterijski i postaju mekši nakon svakog pranja. Možete ih presaviti ili vezati vrpcom na kraju. Dodajte grančicu, štapić cimeta ili medenjake i elegantni ukras je spreman.

4

Čaše koje nikada ne izlaze iz mode

Za svečanu večeru najvjerojatnije ćete poslužiti vrhunsko vino pa se pobrinite da se piće ističe u prozirnim čašama . Odabirom odgovarajućih čaša još više ćete izraziti okus i boju. Birajte klasične oblike jer se lakše kombiniraju, ali ih možete koristiti i u manje svečanim prigodama. Za bijelo vino prikladna je čaša u obliku tulipana, za crveno veća čaša u obliku balona i šampanjac , služite u takozvanim flautama.

5

Umirujuća dekoracija

Ako između pladnjeva i tanjura ima još prostora, ispunite sredinu stola minimalističkim svijećnjacima, vazama i tematskim ukrasima. Dodajte nekoliko borovih grana, češera i božićnih ukrasa.

Više savjeta i prijedloga možete pronaći ovdje