Summer Sale | Uštedite do 50 % →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošaricaMenu

Coffee & cocktail kutak bloggerice Ana in Mamaland

Često se uhvatimo kako nam stan, koliko god se trudili držati određenog stila uređenja, preuzme svakodnevica, pa tako postane dječje igralište, velika radna soba, a ponekad mjesto u kojem samo odlažemo stvari do idućeg puta kada ih zatrebamo. Ana, lice iza Instagram profila i bloga Ana.in.Mamaland, otkrila nam je kako je uspjela jedan mali kutak stana preobraziti u prostor koji je samo za odrasle.

Ovako ide Anina priča...

Kada smo kupili stan i krenuli s kupovinom namještaja i opremanjem, željela sam da sve bude što jednostavnije. Naravno, kada useliš i uistinu živiš u nekom prostoru uviđaš sve njegove prednosti i mane. Tako je meni prazan prostor iza blagovaonskog stola bio trn u oku. A kada imate djecu, stan često izgleda kao dječje igralište, zato sam odlučila da jedan kutak bude isključivo za odrasle - coffee & cocktail.
Ideja je bila staviti komodu u kojoj će na jednom dijelu biti alkoholna pića i čaše, a u drugom sve za pripremiti prvi jutarnji napitak, omiljenu kavu.

Potraga za komodom nije bila jednostavna

...jer sam ja perfekcionist i sve mora imati smisao. Kuhinja nam je kombinacija bijelo-hrast, a blagovaonski stol je drvo akacije. Bila sam u potrazi za komodom koja neće na sebi imati još jednu nijansu drveta. Savršenu smo pronašli baš na Bonamiju, gotovo je identična kuhinji, a dimenzijom savršeno odgovara i upotpunjava taj prazan prostor koji mi je "smetao".

Što se tiče razmještaja...

U desnom dijelu su čaše i alkohol, baš kako sam i zamislila. Otvorena polica služi za podmetače koji uvijek trebaju biti pri ruci, dok je lijeva strana rezervirana za različite vrste kave, filtere za aparat i zaslađivače. Dvije ladice su za sitnice poput stolnjaka i salveta, a najgornja ladica, trenutačno moj najdraži dio, služi za šalice.

Osmislite vlastiti kutak u kojem ćete uživati

Ako coffee-cocktail kutak nije za vas, razmislite o vlastitom kutku koji će vam donositi radost svaki put kada ga budete koristili. Možda je to kutak za čitanje, igranje igrica, DIY projekte. Mogućnosti su neiscrpne, a Bonami vam može pomoći da ih provedete u djelo.